צפה בהודעה יחידה
ישן 27-05-08, 21:41   #7
Ron_Dadon
Senior Member

האווטאר של Ron_Dadon

הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
שלח הודעה דרך ICQ ל Ron_Dadon שלח הודעה דרך MSN ל Ron_Dadon Send a message via Skype™ to Ron_Dadon
תודה רבה לכולם בהחלט מקווה שהרכב ישרת אותי נאמנה, ובהחלט מורגשת עליית מדרגה גדולה מהאונו לשעבר

למי ששאל הרכב הוא מחיפה ולא רשל"צ.
היום גם הייתי במוסך של פיאט וביררתי יותר לעומק (הסתמכתי על קבלות שהוא הציג לי של הטיפולים האחרונים על כך שהרכב מטופל במורשה) ואכן הרכב טופל כל 20,000 ק"מ במוסך פיאט מורשה, אך את הטיפול האחרון הוא לא ביצע (כנראה עקב המכירה) ולכן אעשה טיפול ישור קו (פלגים, שמנים, מסננים וכו'). כמו כן, לרכב חסר המכסה של הגרירה מאחור (העיגול הקטן) - מסתבר שהדבר הקטן הזה יקר להחריד...160 ש"ח לאחד כזה בצבע בסיס(!) + עוד מחיר מסויים על צביעה (אמרו לי שאם אעשה אצלם את התיקון הגדול אז לא יחשבו את זה.......נדיבים ). כנ"ל הידית פלסטיק על מוט ההילוכים שצבעה התקלף לחלוטין והיא עכשיו לבנה במקום כסופה - 210 ש"ח!!! פיאט נפלו על הראש? בסך הכל חתיכת פלסטיק קטנה........

השארתי להם צילום של דו"ח הבדיקה וסימנתי את מערכת החימום, תושבות המנוע והגיר והם יחזרו אלי עם הצעת מחיר.
בקשר למערכת החימום - מלבד העובדה שלא יהיה לי חימום בחורף, האם היא חיונית לדברים נוספים? כי אם באמת מדובר בהוצאה של 1,000+, ועצם העובדה שאני כמעט ולא משתמש בחימום בחורף (אני מוצא את זה מרדים עד מאד) אני חושב שאוותר.

בקשר ל"נקישה", הבודק טען שבזמן שמעבירים מP לD לדוגמא, יש מעין "קליק" כזה...אני משער שזה נורמלי ואני אישית לא שמתי לב לדבר חריג.

ניקוי המצערת אני משער שמומלץ לעשות במוסך ולא לבד...? מה מחיר משוער של עסק כזה? נעשה במוסך פיאט מורשה או מכוני הזרקה?

ועוד שאלה קטנה, נורית אזהרה של מערכת התאורה דולקת, ולפי מה שראיתי פשוט הנורית חנייה הקידמית ימינית לא עובדת. ניסיתי להבין איך לעזאזל להחליף אותה (באונו זה היה פשוט עד מאד) אבל ממש ממש לא הצלחתי להבין איך...יש למישהו מושג?

שוב, תודה לכולם על הברכות ועל התשובות
Ron_Dadon מנותק   הגב עם ציטוט