צפה בהודעה יחידה
ישן 29-04-08, 00:15   #6
danceoflife
סמב"צית

האווטאר של danceoflife

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
צטט:
במקור פורסם על ידי student צפה בהודעה
בשנת 2001 שהפונטו ספייס החלה להימכר בארץ אז מושב נהג מתכוונן לגובה יחד עם הגה מתכוונן לא היו איבזור סטנדרטי והיו כרוכים בתוספת תשלום (890 ש"ח בזמנו ).

לכן, אם אין לך בצד הכיסא את הידית להרמת הכיסא למעלה אז כנראה שהבעלים המקוריים של הרכב חסכו 900 ש"ח...

עוד אופציה - לקנות ולהרכיב כיסא מפירוק (זול זה בטוח לא יהיה)

לגבי הטאסות - שימי לב שבספייס כמו באונו של STIO, הברגים של הגלגל מחזיקים גם את הטאסה כך שכדי להוציא אותה צריך להוציא 3 ברגים מתוך ה- 4 שבכל גלגל. כך שמדובר על עוד עבודה חוץ מהצביעה.
אני ממליץ לך בחום מניסיון מר להדק את הטאסות בעזרת אזיקונים לג'אנט. טאסה מקורית חדשה כזו עולה 250 ש"ח! אז לא כדאי לאבד אותה.

גובה המושב ניתן לשינוי רק בדגמי ELX (לפי מה שקראתי וגם ראיתי במו עיני בהרבה מאד רכבים). אצלי בהחלט ניתן להגביה אותו (יש לי ELX), פשוט לא מספיק אחרי שישבתי בסיריון, הגובה מושב כאן הוא נורמלי וסביר ולא יותר מזה..

לגבי העבודה על הטסות - בספייס הקודמת שהיתה לי הם לא היו מחוברות בברגים. אני הייתי בהלם כשהלכתי להחליף צמיגים והמחליף פשוט שלף אותן החוצה.. לא ממש הבנתי מה החזיק אותן בפנים עד אותו היום. לא שמתי לב איך זה אצלי ברכב, אעיף מבט. אם צריך ג'ק וכאלה אני לא בטוחה שאני רוצה לעשות את כל התהליך, פשוט כי זה כבר משהו פיזי שאין לי כח וסבלנות אליו (לעומת צביעת הטסות שנראית לי כמו יום כיף)
מה שכן, בכל מקרה אוסיף אזיקונים לפי המלצותיכם, זה בהחלט חיוני

תודה!