|
תודה על התגובות.
גם לי סך הכול חוץ מכמה נושאים שצריך לטפל בהם היא נראית לא רע.
אני מפחד מבחינת אמינות ושאולי לא אצליח להפטר ממנה,הצריכה שלה והוריטור שיש כאלו שאומרים שהוא הולך כול 10-20 אלף ק"מ ויש כאלה שאומרים יותר,זה אומר שכול שנה אני בטוח שם 4k על האוטו?!?!.
הודעתי לו מראש שהרכב הולך לעבור ישור קו עד הפרט האחרון במידה והוא נרכש ושאלתי אותו אם הוא מתחייב על גיר מנוע שלדה:הוא אמר לי שעל שלדה כן אבל איך הוא יכול לדעת אם יש לו מנוע או גיר.
(תכלס יש אמת מסוימת בדבריו אבל זה לא מענין אותי).
משהוא חשוד קרה:אתמול כשנהגתי ברכב שלו הוא הראה לי את כול הקבלות הכול מסודר רק מה,אמרתי לו שאני מבקש דף הסטוריית טיפולים מהמוסך והוא אמר סבבה היום הוא התקשר אלי מהמוסך שלו ואמר לי משהוא בסגנון "למה אתה צריך אתה הדף?" (תכלס אני צריך את הדף במידה והוא "השמיט"כמה קבלות בטעות ורק הראה לי רק את אלה שאומרות שהוא עשה טיפול 10k ולא נניח את אלא שאומרות שעלה על הרכב מערבל בטון.
התעקשתי ואמרתי לו "אולי בטעות שכחת אחת...אני רוצה להיות בטוח.
הוא מתעקש "אבל הראית לך תקבלות".
אני אומר "תראה זה חשוב לי,מה הענין אתה מול הפקידה מה הבעייה הדיו של המדפסת שלהם?!"
הוא אומר לי "גם כאן זה יצא לך בכמה דפים כמו הקבלות שלי".
אמרתי לו "אין לי בעייה כול עוד הדפים ממוספרים עם תאריכים עוקבים"
וחוזר חלילה עם כמה התענינויות\התעקשויות מצידו לגבי למה אני רוצה את זה?
בסוף הוא חזר אלי ואמר שהיא הוציאה לו תפלט וזה יוצא 4 דפים וזה חוזר אחורה עד 4 שנים (נורמאלי?).
מה שניסיתי להשיג זה כמו איזו קולט שבדקתי קיבלתי שני דפים עם טורים של תאריכים עוקבים וזה היה אמין.
נורית השמן...הוא טוען שזה תיקון של 250 שקל אני לא יודע.
|