צטט:
במקור פורסם על ידי רפאל גואטה
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אתה מצחיק אתה יודע איך אתה רוצה לצבוע עם ספריי אוטו שלם אני לא מבין מה הבעיה שלך
אתה רוצה לצבוע את האוטו תשיג תחומרים תמצא איזה מחסן ישן תכניס תאוטו לשם כל יום תעשה חלק
מבחינת ישור הפח ושיפשוף עד שתגיע למצב שהוא חלק ברדע שתרצה לצבוע אני ממליץ לעבור עליו עים נייר מים
מקווה שעזרתי
|
אני לא מבין מה הבעיה לצבוע את האוטו
בחלקים עם ספריי או עם קומפרסור...אני הייתי עד כבר ל 2 LADA שצבעו אותן במלואן עם ספריי ! והן ניראות כמו חדשות כבר שנתיים + - !
אין צורך במחסן יש לי חניון תת קרקעי שבקושי 5 מכוניות עומדות שם...אני יכול להעמיד ת'רכב באיזה פינה לבוא עם קומפרסור ולהשפריץ צבע גם על הקירות,אף אחד לא יגיד לי מילה.
בקשר ללהשיג חומרים....מוסכים שעוסקים בצבע הרי מזמינים מאיפשהו את הצבע האדום לקומפרסור...זה לא שיש להם מאחורה "מפעל להכנת צבע". ויש הבדל של לפחות 100 שקל בין המחיר שימכרו לי במוסך,לבין איזה חנות מפעל שמוכרת צבעים לרכב.(לפחות זה מה שניסיתי לברר פה באשכול אם יש מקום כזה).
בקשר ליישור הפח כבר עברתי על המקום פעמיים עם מילוי ניקתי עם נייר שיוף דק דק יצא כמו שצריך. ומה זה "נייר מים" ומה הוא עוזר?
בכל אופן תודה על המידע גבר. אני יחפש עוד קצת פה ושם,אם אין אז אין...נקנה ממוסך.