טוב תקשיב אבל באמת תקשיב.
אני בעל רכב זהה לשלך.
גם אני בהתחלה רציתי לעשות את כל הדברים הללו, אך החלטתי לא להיות ילד ולחקור טיפה.
תראה האונו כמה שהיא חמודה, אם באמת תרצה להפוך אותה לאוטו ספורטיבי זה יהיה בעייתי מ 2 בחינות.
1 - חוקיות, לא תוכל לעשות שום דבר עם מנוע 1400 לא מוגדש. ולהגדיש אותו, או לחלופין להחליף מנוע לנפח גדול ייותר לא חוקי בעליל, ולאחר בדיקה, אי אפשר להוציא רישיון לדבר כזה עם האונו.
2 - כדאיות - מבחינה כספית, לא שווה להשקיע על שיפור כלשהו לאוטו, אם אתה רוהצ קצת לשנות מבחינת מראה, בסדר ני תמיד אזרום. אבל לא שווה.
אם בכל מקרה אתה מעוניין, שאני לא מצליח להבין מדוע (לא משתלם מאף בחינה למעשה) אז ככה:
קיט ספורטיבי טוב שכולל החלפת בולמים + קפיצים שיתיאמו לאונו יכול להתחיל ב 4500 אלף עד 9000.
המוטות יותר בעייה להשיג בארץ אולי תמצא באתר הבא:
http://www.autostyle.co.za/prodlist....Fiat&pg=2&pg=1
רק שאני לא יודע אם יש משלוחים לארץ.
ותראה בעקרון אפשר להתקין לבד, אך אם אין לך ניסיון אני לא ממליץ.
מוט מייצב תחתון ואחורי קצת יותר בעייתי, כי אין ספציפיים לאונו, אז לכן צריך ללכת לאדם שיכין בהתאמה.
ושוב, כל העסק יצא מאד מאד מאד מאד יקר, ומאד לא משתלם.
בתור אחד בעל אונו עם שריטה בראש, תעשה מה שאני עושה, תשפר קצת את האוטו מבחינה חזותית (אני שיפצתי את כל הרכב מבפנים, כולל -ריפוד לדלתות, מושבים, צביעת פאנל, שינוי מראה לוח שעונים, החלפת ידית הילוכים וכדומה...)
תתאמן ככה עד שתקנה אוטו שאפשר לעבוד עליו כמו שצריך, ובאוטו הבא כבר תדע איך לטפל בעצמך.
אני עדיין חולם על הליאון 4 2002 1.8T...
דמעות בעיניי