אני באתי בגדול בשביל רכבים מעשיים, ממש לא בשביל ה- STI המגעילה הזו וכו'
דברים שאהבתי:
מונדיאו - כל מילה נוספת מיותרת. לכל הרכבים האחרים בקטגוריה יש מה ללמוד, ואני בטוח שנסיעת המבחן שאני אבצע בקרוב רק תוכיח את זה. (כנ"ל לגבי ה S-MAX). ה-מ-ו-ן מקום, גם מאחורה, המון צעצועים, עיצוב נהדר, נוחות ותנוחת ישיבה טובות מאוד. אני מקווה שאני אצליח להזמין נסיעת מבחן עוד השבוע.
בראבו - מאוד התרשמתי לטובה, מרווחת מספיק, נראית מאובזרת, מרגישה איכותית עם דברים כמו מזגן מפוצל, תנוחת ישיבה טובה מאוד וכמובן עיצוב נהדר.
500 - בהחלט הרשימה לטובה, רק קצת לא היה לי מקום מאחורה לראש. מה לעשות, בחור קצת גבוה.
פאביה - לכו לקנות. נראית מדליק, מרגישה איכותית, מאוד מרווחת ובהחלט מאובזרת.
159 - בייחוד דגם הסטיישן TI שהעמידו שם. איך אנשים קונים סידרה 5, באמת שאני לא יודע למה.
C5 - בהחלט עושה רושם טוב. עיצוב נהדר כמו תמיד, מושבים נהדרים, לדעתי יותר מידי כפתורים :S
קליאו ספורט - אם היו לי 170,000 ש"ח לרכב חדש, הייתי קונה אחת בלי לחשוב פעמיים. עיצוב יפה מאוד לטעמי, מושבים, אוי המושבים (הייתי מוכר את הכליות שלי בשביל מושבים כאלה), היה לי המון מקום מאחורה וכמובן יחידת הכח והביקורות שמשבחות. אני מקווה שהמון יקנו את הרכב הזה, לדעתי יהיה שווה כל שקל, נגלה בקיץ בנסיעת מבחן. חיסרון אחד, ההגה אינו מתכוונן למרחק, קצת מרגיז.
מגאן F1 - על הנייר נראית מרשימה, אבל לא "עושה לי את זה" כמו הקליאו.
דברים שהפתיעו אותי:
קיא סיד - שמעו, מגיע לחבר'ה האלה מחיאות כפיים. הרכב מרגיש מאוד איכותי ומרווח מאוד. עושה רושם שהוא יהיה גם נוח. בהחלט העדיפות שלי על פני ה I30 של יונדאי.
C4 פיקאסו - מרגישה מאוד עתידנית, מאוד סיטרואנית. סידור מושבים ממש ממש מגניב.
דברים שלא אהבתי:
B3 - פשוט לא. ליד הפוקוס, ואפילו הסיד, ממש ממש לא.
308, 207 - יש איזושהי תחושת ריקנות שיושבים בתוך הרכב משום מה.
דברים שהיו כ"כ משעמים עד כדי בזבוז זמן:
BMW - כמה כבר אפשר, באמת.
מיצובישי- כנ"ל. איך ילדים מתלהבים מלהצטלם בתוך לאנסר סטנדרתית.
טויוטה - הייתה תערוכה שלמה בחניון בחוץ, בחינם.
שברולט - נו באמת. וכאן באמת היה ממש מופע סטנד-אפ. מליון איש מסביב לאוויאו האלה, מה הם בדיוק מחפשים, אני לא יודע.
זהו אני חושב

ביררתי לגבי צמיגים, מצברים, פיצ'יפקעס ודגמים.
לדעתי היה יום חביב ביותר.
אה כן, בלי קשר, הביתן של אינפיניטי היה נהדר לדעתי. הם הצליחו להשיג בדיוק את האווירה שהם רצו. משהו כ"כ חדיש ו"אינסופי", בהחלט מרשים.