צפה בהודעה יחידה
ישן 05-04-08, 23:19   #3
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
טוב, אז עדכון:

יצאתי כרגע החוצה למרות השעה המאוחרת, מצוייד בתאורת חירום חזקה.

עברתי על כל הפיוזים שנמצאים בתיבת הנתיכים מתחת להגה וכן על הפיוז הבודד שנמצא בתיבת המזגן המקורי בתא המנוע. התוצאה חד משמעית- כל הפיוזים תקינים לחלוטין.
משם עברתי ליתר ביטחון על כל יחידות החשמל והתאורה ברכב כדי לוודא תקינותם. הבחנתי שהאור הירוק סביב מצת הסיגריות אינו פועל, אך המצת עצמו פועל כשורה. המסקנה שלי היא נורה שרופה שלא קשורה לבעיה הנ"ל.

המשכתי לכיוון המאוורר: הבחנתי בשני חוטים שמתחברים לאמצע המאורר ולעוד 2 חוטים שמתחברים לאיזה מקום באיזור צינור הרדיאטור התחתון. שיחקתי בכל החוטים, הזזתי, חיזקתי והנעתי.

כשחום המנוע הגיע לרבע הפעלתי את מדחס המזגן ואת המאוורר הפנימי על מהירות שלישית. לאחר כ- 10 שניות ויותר, המאוורר נדלק תחילה במהירות הראשונה ולאחר חצי שנייה עבר למהירות החזקה יותר. יש לציין כי המזגן עבד ברציפות במשך 5 דקות, חום המנוע היה תקוע על רבע הסקאלה והמאוורר פעל במהירות הגבוהה לסירוגין. אני חשבתי שהוא צריך לעבוד קבוע על המהירות הגבוהה בעת פעולת המזגן- רפי אודה להתיחסותך בנושא.

כיביתי את המזגן. כששעון החום הגיע ממש טיפה לפני האמצע המאוורר החל לעבוד על המהירות הנמוכה לסירוגין, בכל מקרה חום המנוע לא עבר את האמצע ולא נזלו מים ממכסה הרדיאטור.

ידוע לי שתקלות לא נפתרות מעצמם ומאוד מוזר כל העסק הזה. האם מישהו יודע מה עובר על האוטו הזה?

תודה מראש,
גיא.

העתק: קארס פורום
stio מנותק   הגב עם ציטוט