צפה בהודעה יחידה
ישן 05-04-06, 21:34   #26
Guest

אתה מזכיר לי את עצמי, לפני שנה קצת לפני פסח.

גם אז משכתי ומשכתי את הבעיות באוטו שהיו רק בגלל הקרבורטור. זה כלל קשיי הנעה כבדים, כיבויי מנוע לפני כל רמזור (הייתי רואה רמזור אדום מרחוק ומפעיל את המשנק לפני ההאטה), כיבויי מנוע בכביש מהיר ועוד מלא בעיות וזה כלל כמובן צריכת דלק גבוהה מהממוצע. (לא בדקתי בדיוק אבל ראיתי בוודאות שיש בעיות עם צריכת הדלק).

שיא השאים היה כשבועיים לפני פסח (אז הודעתי לצביקה בהודעה פרטית שאני מתכוון להגיע אליו בחול המועד) שביום שישי אחד בבוקר נתקע הרכב ליד הבית ולא הניע בשום פנים ואופן. (היה סטרטר). הזעקתי את דודים שלי ומה שלא עשינו לא הצלחנו להניע את המנוע בשום אופן.
זהינו מיד שהפלאגים סתומים באופן חמור מפיח, ניקינו אותם אבל לא היה שום סיכוי "להצילם".
הרכב עמד כל אותו סוף שבוע תקוע ללא תזוזה ליד הבית, ובתחילת אותו שבוע נגרר למוסך, שם החליפו פלאגים או ניקו אותם והתריעו שעליי לקחת את הרכב לשיפוץ קרבורטור מיידי. (מה שכבר רציתי לעשות במילא, אבל הבעיה הקדימה אותי בשבועיים..)

בקיצור- הזנחתי את התקלה ואכלתי אותה, וזה לא כלל את העובדה שכל שבוע נכנסתי לתחנת דלק למרות שהאוטו היה נוסע מעט מאוד, וזה לא כלל את העצבים שלי אחרי שהמנוע התכבה ברמזור ושהנהגים מאחורה צופרים כמו חיות ובצדק.
תמשיך אתה להזניח את התקלה שלך ובסוף תיתקע גם אתה.