צפה בהודעה יחידה
ישן 01-04-08, 17:52   #3
uno kashi
Member

הגלגלים שלי: Fiat Uno
1. אני מנחש שאתה מתכוון ללוח שעונים. הלוח שעונים מוחזק ע"י שני ברגי אלן בצדדים שלו, ולפני ששולפים אותו (לפעמים ניתן לשלוף מעט בזהירות) צריך לנתק את הקבל ספידומטר מצידו האחורי. זה נעשה במשיכה קלה של הפלסטיק של הכבל שקרוב ללוח שעונים. משם להוציא את הנורות זה שטויות.

אני פתחתי את הברגי אלן שאמרת בצדדים שלו וניסיתי לשלוף אותו.. עכשיו הוא נשלף אבל לא הרבה חצי וזה לא מספיק כי אני צריך להגיע לאחורה של הלוח השעונים.. יש מצב שמשהו מחזיק אותו.. לפני מה שאמרת איך אני מנתק את הקבל ספידומטר מצידו האחורי? לא הבנתי את ההסבר שאמרת..

2. בעייה מספר 2 נפתרה!! תודה רבהה אחיי!!

3. האוטו שלי לא מחילף בכלל. אני אפילו לא מבין למה התכוונת. שלי פשוט עוצר.

התכוונתי מחליק.. הייתי אצל מוסכניק והוא אמר לי שאין לי שום בעייה ככה זה ברכבים ישנים.. האם זה גם אצלכם?

5. אתה יכול גם לקנות מערכת נעילה מרכזית אוניברסלית ולהתקין אצלך באונו.

מערכת נעילה אונברסלית זה נעילה עם שלט? אם כן כמה בערך זה יעלה לי? ואני עדיין מעוניין אם אני יכול להעביר את הנעילה המרכזית מהרכב שלו לשלי שאצלו זה בא ככה מהחברה.. ובמה זה כרוך?

6. איזה פרוייקטים אתה עושה?

אני לא תותח בפרוייקטים אבל אני עוד מתלמד אני מתעסק באוטו בדשבורט מחליף פנסים שנשרפו מתקן על מיני בעיות בחשמל בא נגיד אני מתנסה ומתלמד על האוטו ולאט לאט לומד.. ואני מעונין לעבוד עם מישהו שמבין וכל זה שנעשה פרוייקטים ביחד..

נערך לאחרונה על ידי uno kashi : 01-04-08 ב 22:35. סיבה: הסתדר..
uno kashi מנותק   הגב עם ציטוט