גדעון ברשותך אני יוסיף כמה דברים חשובים השינוי ביורו 2 הוא לא שינוי כל כך קטן ואני יגע בכמה מהם.
מדובר על HGT שנת 2001 למי שלא יודע מ 2002 זה כבר יורו 3.
1.יש לנו כבל גז שצריך לפרק ולהחזיר אחר כך וגם צריך לכוון אותו אחרי שמפרקים ומחזירים.
2.ביורו 2 רצוי גם לפרק את 2 צינורות המים שמחוברים לבית המצערת כי אין גישה בצורה כזאת שהם מחוברים זה מצריך איטום זמני של 2 הצינורות על ידי פקקים מגומי או משהו דומה כדי למנוע את יציאת נוזל הקירור.
3.פירוק מנוע הצעדים וניקוי שלו בנפרד כי בעצם הבעיה העיקרית היא במנוע הצעדים הוא מתמלא פיח וגורם לתנודות בסל"ד סרק ברכב.הפירוק מתבצע על ידי הוצאת 2 הברגים החוצה.
חשוב מאוד לא לפרק שום דבר אחר שמחובר לבית המצערת כי יש כיוון ראשוני שמתבצע אצל היצרן.
לגבי היורו 3 יש גם תהליך של פירוק המצערת החשמלית וניקוי וגירוז של גלגל השיניים מפלסטיק שנמצא בפנים יש אפילו הנחיה מהיצרן איך לעשות את זה אני פעם ביצעתי את זה לא ברכב שלי אלא של חבר אצלי זה יורו 2. זה לא מסובך במיוחד.
לגבי הניקוי עצמו מומלץ להשתמש בספריי קרבורטור עם צינורית מחוברת לפיה כדי להגיע עם הספריי לכול המקומות במצערת לפחות במצערת של יורו 2 יש הרבה חורים קטנים.
דרך אגב במוסך לוקחים כ 700 שקל על העבודה הזאת ודרך אגב הם עושים ניקוי חפיף ולא כמו שאתה עושה מכל הלב.
יישר כוח גדעון.
תודה אורן.
נערך לאחרונה על ידי orenhazan : 14-03-08 ב 22:09.
|