צפה בהודעה יחידה
ישן 14-03-08, 13:01   #6
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
אגב מקרה קרה לי בשבת האחרונה

שבת שעברה הייתי בזכרון יעקב עם ידידה.
בסביבות השעה 16:00 כשעמדנו לחזור למרכז נכנסתי לתדלק ולהתרענן בתחנת דלק שעל כביש 4 ממול זכרון יעקב.
לאחר שתדיקלתי את רכבי , נכנסתי לקיוסק בתחנה לקנות שתיה, חזרתי לרכב ואז נכנס לתחנה ניידת של עמותת "אור ירוק" משטרת תנועה.
בניידת היו מתנדב ית"מ (יחידת התנועה של המשמר האזרחי) מתנדב של מתמי"ד מג"ב (מתמי"ד= מתנדבים במדים) וקצין משטרה בדרגת פקד.
מתנדב הית"מ ניגש אליי ובלי שאפילו אמר שלום , או בכלל בלי שדיבר הנימוס פנה אלי וישר אמר לי כך " אתה לא יכול לנסוע מכאן אלא אם כן אתה מוריד את הווילונות מחלון הנהג ומחלון הנוסע שליד הנג אחרת אניי עושה לך הורדה מהכביש".
אמרתי לו שאני במקרה לגמרי קצת מכיר את החוקים ויודע מה אוסר ומה מותר , ובמקרה הווילון קשור (כלומר לא מסתיר את החלון בכלל) ובכלל הסברתי לו שבוחן תנועה של המשטרה אישר לי לנסוע עם ווילון קדמי רק כשהוא מקופל וקשור.
ענה לי המתנדב " אתה אולי לא הבנת, חבל לך להתעקש עדיף לך להוריד את הווילון מאשר שנסתבך כולנו עכשיו וחבל"
עניתי למתנדב שאין לי שום כוונה לפרק את הווילון ואמרתי לו שמומלץ לו לדבר אליי בנימוס ולחזור לניידת לשים כובע משטרתי על הראש (הוא היה ללא כובע משטרתי) אחרת איני מכיר בו או בסמכות שלו.
הוא קצת נבהל התחיל לגמגם ואז אמר לי "גם אין לי תג שם על החולצה אז מה...?"
לאחר מכן הוא לקח את ביקש את רשיון הנהיגה שלי אז אמרתי לו כך :"אין לי כל בעיה לתת לך את רשיון הנהיגה שלי רק ששנינו יודעים שכל עוד הרכב לא מונע ואיני נוסע אתה לא יכוללרשום לי שום דו"ח אז קח את הרשיון ותהנה לך"
הוא לא התבלבל וענה לי כך: אתה אכן צודק ובאמת אני לא יכול לרשום לך דו"ח כל עוד הרכב לא מונע אבל אני אקח את הפרטים שלך וארשום אותם על דף "(זה תרגיל ידוע שכל שוטר אוהב לעשות לכן ממש לא התרגשתי)
אמרתי לו שירשום מה שמתחשק לו.
אכן הוא רשם את פרטיי ,(אגב כל מהלך האירוע הקצין לא התערב ובזמן שהמתנדב היה בניידת ולקח את הפרטים שלי ניגש אלי המתנדב מתמי"ד מג"ב (מתנדב במדי מג"ב) שהתגלה כבחור חביב ביותר ואמר לי שהמתנדב הזה פשוט לא נורמלי וכל משמרת הוא מחפש נהגים סתם והוסיף שרק בגלל שהמתנדב הזה ממש סתם מחפש לריב איתי הוא פשוט הולך הביתה עכשיו ועוזב משמרת.

בקיצור המתנדב שרשם את הפרטים שלי חזר אלי עם רשיון הנהיגה שלי ואמר לי שהוא לא יזוז אפילו עד הערב רק כדי לחכות שאני אתניע והוא יוכל לרשום לי דוח.ה
החלטתי לשחק איתו משחק ולכן
אמרתי לו אין בעיה אני אשאר כאן בכיף יש פה נוף נהדר למה לא.

לאחר חמש דקות של המתנה המתנדב כנראה הבין שיש לו עסק עם בן אדם לא פראיר בכלל והוא פשוט עזב את תחנת הדלק וברח ממש כך.

האמת יכולתי ללכת למח"ש ולרדוף את המתנדב הזה אבל פשוט חבל על המאמץ שלי , הוא פשוט לא שווה את זה.

צטט:
במקור פורסם על ידי ניר בן טובים צפה בהודעה
גיא, אתה שוכח דבר אחד. השוטרים [לא כולם, אבל חלק גדול] הם לא פחות ערסים מאותם אלו שהם עוצרים. הכרתי כמה סמוים ממסובים שנוהגים בהונדה סיוויק עם 700 מדבקות, אגזוז בגודל פח-אשפה וכנף שאפשר להניח עליה פסלי נוי.

זה לא שהם לא עושים את העבודה [בעצם גם על זה אפשר להתווכח] אבל יש דרך לעשות את הדברים. והשוטרים פה בארץ מתנהגים כמו ניאנדרטלים.
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט