צפה בהודעה יחידה
ישן 14-03-08, 09:45   #4
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
השוטרים פעלו בניגוד מוחלט לחוק

כאחד שהיה בעולם המשטרתי בעברו .. השוטרים בהחלט טעו בשיקול הדעת ופעלו בניגוד לחוקים ולהוראות .
קודם כל שוטר (סמוי או לא סמוי) מחוייב להזדהות על ידי הצגת תעודת שוטר (נכון עוד לא נולד שוטר שמבצע את הפעולה הפשוטה הזאת.. אבל זה הוראה חד משמעית והם מחוייבים לה).
דבר שני לחיפוש באוטו חייבת להיות עילה מוצדקת והשוטר שמבצע חיפוש ברכב חייב להסביר לך את העילה בגינה הוא דורש לבצע חיפוש ברכב לפני שהוא מצבע אותה. ואם הוא לא עשה כך הוא עבר על הנהלים.
שוטר (ושוב סמוי או לא סמוי) לא יכול לדבר אל אזרח איך שבו לו ועל פי מה שתיארת מהרגע שהבחינו בך ועד שפנו אליך ואיך שפנו אליך הם בהחלט פעלו בניגוד לכל הנהלים של פניה לחשוד וכ"ו.

בקיצור עצה שלי אלייך , פנה למח"ש , ספק להם את כל הפרטים (מיקום מדוייק שבו אירע האירוע הנ"ל, מספר הרכב שבו הגיעו השוטרים , שמות השוטרים, פרט את השתלשלות האירוע ככל שתוכל)
ואני מבטיח לך שמח"ש יבדקו את הענין ולפי דעתי השוטרים יצאו את עצמם בבעיה רצינית.

בכל אופן אני פונה לכל חברי המועדון,
שימו לב
שוטר עוצר אותכם?
קודם כל וודאו שלשוטר יש כובע משטרתי על הראש (זה אולי נשמע מצחיק אבל על פי החוק במדינת ישראל במידה והשוטר לא לובש כובע אין לו סמכות ואינו נחשב לשוטר.. הענין נבדק וגם בזמנו בית המשפט קבע את זה)
בקשו לראות תעודת שוטר , אל תתבישו ואל תתבלבלו. השוטר מחוייב להזדהות בפנים על ידי הצגת תעודה.
במידה ואתם מקבלים דו"ח , אל תאמרו שום דבר מיותר, אל תתוכחו וכמובן אל תתחצפו, השוטר ירשום כל דבר בדברי הנהג וזה עלול לשמש נגדכם במידה ותבקשו להישפט.
לכן עדיף לא לומר שום דבר מעבר למה שצריך.
עצרו אותכם על מהירות על ידי אקדח מהירות? בקשו לראות טופס בדיקת כיול האקדח .. במידה ואין בקשו להישפט .
קיבלתם דו"ח הביתה ממצלמת מהירות קבועה ? אל תמהרו לשלם את הדו"ח. ברוב המקרים לא מגיעה לביתכם התמונה . בקשו ועמדו על כך שישלחו לכם הביתה את צילום המצלמה שעל פיה קיבלתם את הדו"ח.. במידה ובצילום מופיע עוד רכב בנוסף אליכם ... הדו"ח אינו חוקי בקשו להישפט וקחו עורך דין טוב. אתם תצאו זכאים ב 100 אחוז.

בהצלחה.
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
במקרה הזה השוטרים עשו את העבודה שלהם, אין לך על מה להתלונן. במידה ויש לך על הרכב מדבקות או תוספות "ערסיות" למיניהם, יכול להיות בסיכוי גבוה שדווקא זה מה שמשך את תשומת ליבם.

זה שהשוטר חוצפן זה לא חדש, רובם כאלה.
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט