|
חבר חדש..
שלום לכולם קראתי בעקביות את רוב הודעות הפורום מהארכיון וקיבלתי הרבה מידע אני שמח שישנו פורום שכזה.כעת אשאל כמה שאלות מנסיונכם.
א.האם זה נכון שלא כדאי לתת סטרטר באוטו עד שכל המנורות ייכבו? או שאין לכך שום משמעות?
ב.קראתי את כל ההמלצות לעניין הפאפרלו ואכן רכשתי אחד שכזה שיהיה באוטו לכל צרה שלא תבוא,כאשר שאלתי את המכונאי הוא אמר למהול אותם עם מים רכים? אני מבין שמיים רכים הם לא מיים מזוקקים.א"כ איפה ניתן לקנות מיים רכים?
ג.האם באופן כללי הייתם ממליצים לי לעשות את הביטוח של אוטו סרב? או שזה יקר מידי ביחס למחיר של 120 ש"ח לחודש למי שלא מכיר אני יכול לשלוח את המפרט ששלחו לי את מה הם מבטחים.
ד.הפלסטיק הניקל שעל המוט הילוכים(גיר אוטומאטי) שבור לי כמה עולה חדש כזה? כמו כן היכן אני יכול לקנות כיסוי בד לדשבו מקדימה שתתאים לספייס 2001 וכמה זה עולה?
ה.שאלה אחרונה.כאשר בדקתי היום שמן גיר שמן מנוע להפתעתי ראיתי שהשמן גיר הינו בצבע ורדרד האם זה בסדר? כמו כן כאשר הוצאתי את מדיד השמן של המנוע קפצו לי טיפות שמן מתוך מקום מושבו של המדיד האם זה בעיה כלשהיא או שזה תקין?
מצטער על השאלות כאורך הגלות פשוט אני חייב לדעת על האוטו הכל.בתקווה שבהמשך אוכל אני לייעץ לכם בתחום שלי.
תודה רבה יוסי.
נערך לאחרונה על ידי YOSI-BR : 04-03-08 ב 16:11.
|