|
העדכון החשוב להלן -
לקחתי את הרכב היום לבדיקה אצל פחח שאני מכירה, שעבר ובדק הכל ואמר שהרכב נקי והכל בסדר וכדאי שפשוט אשכח מכל מה שהיה ואשמח שהרכב בסדר גמור.
הערב צלצלתי לבעל הרכב האמיתי, השיחה כמובן הוקלטה, להלן תמציתה -
המוכר לא ידע שמי שקנה ממנו הוא סוחר
המוכר מכר את הרכב בפחות מחצי (!!!) ממחיר המחירון לאחר שה"קונה" לקח את הרכב למוסך מאד לא משוחד (כן אני צינית) וגילה לו שיש לרכב דפיקת שלדה רצינית (לא היה ולא נברא, יש שם מעיכונת קלה שראיתי במו עיני, ממש קצה של הקצה של הקצה של השלדה). מלבד זאת, הרכב יצא מהמוסך מסכן וגמור, ועל כך הוריד ה"קונה" הרבה מהמחיר.
בנוסף,המוכר, לפני הקניה, עבר על מסמכי הרכב וגילה חוסר תאימות בק"מ הרכב. הסתבר לו שהיתה בעיה במחשב או משהו כזה שגרה לקילומטרז' לעצור את ספירתו למשך יותר משנה. נוסף על כך, הרכב נמכר כשהצג מראה שהוא ב-160 ק"מ (אני קניתי ב-124) החשבון, אם כך - הרכב היה בסביבות ה-180 אלף ויותר בעת הקניה, זיוף של יותר מ-60 אלף ק"מ.
אי לכך, הסכים המוכר המסכן למכור את הרכב בסכום פשוט מעליב, העיקר להפטר ממנו.
אז לסיכום -
הסוחר הסתיר את היותו סוחר גם מהמוכר וגם ממני
הסוחר זייף חלקים ברשיון הרכב
הסוחר זייף את הקילומטראז'
והסוחר עשה תוך בדיוק יומיים, יותר מ-13 אלף שקל, בעבירות פליליות, לא פחות.
אני כבר מחר דואגת לאסוף את כל המסמכים מהמוכר, המעידים על הק"מ האמיתי וטיפולי הרכב. אתבע את הסוחר, ואתבע את מכון הבדיקה שלא עלה על כך שיש לרכב בלאי גבוה בהרבה מזה המצויין במד הק"מ (היום פורסם פסק דין לטובת התובעים שתבעו בדיוק על אותה סיבה את בדיוק אותו מכון)
אז תודה לכולכם על העזרה, רפי תודה על הדאגה
אני אפטר מהרכב הזה הכי מהר שאני יכולה ואדאג להכנס במנוול הזה כל כך חזק שהוא לא ידע מאיפה זה בא לו. אם אצליח לשכנע את הקונה, אכניס גם אותו לתביעה.
מקווה לשוב לעדכונים חיוביים ומקווה תוך כמה זמן לשוב עם רכב אחר... קצת פחות בעייתי :-/