צפה בהודעה יחידה
ישן 26-02-08, 18:10   #13
Tzvika 16V
Senior Member

האווטאר של Tzvika 16V

הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
את לא צריכה לתבוע דבר ראשון. קודם כל תרימי טלפון למכון הבדיקה אם באמת הם לא עלו על התקלה בד"כ הם מעדיפים להגיע להסכמה לפני תביעה ולפי חבר שלי שאיים לתבוע מכון על גיר לא תקין ברנו מגאן הם לקחו על עצמם 80% מהתשלום של התיקון שהיה 8500 שקל בלי שיגיע לתביעה כי אז הם היו משלמים גם מחיר מלא גם עוגמת נפש וגם הוצאות משפט לכן לדעתי זה עדיף מאשר לחכות עד למשפט. בכל מקרה תרימי אליהם טלפון ותבקשי לדבר עם בעל\מנהל המכון. בקשר למזגן בד"כ הם לא בודקים אותו ורשום בתחתית הדף שהם לא אחראיים עליו. אבל כל תקלה במנוע או בגיר לתקופה של 3 חודש יש לך אחריות על זה.
לדעתי על הבוקר תרימי אליהם טלפון הם הרי נותנים אחריות ומחוייבים לבדיקה שעשו.
ואני גם חושב שאביעד צודק עם המזגן תחכי עוד חודש חודשיים גם ככה לא תשתמשי בו עכשיו.
בואי אני אספר לך משהו ברכב הקודם שלי שזה היה פולקסווגן פולו 98 עשיתי בדיקה לפני קנייה יצא פיקס. אחרי 7 חודש ולמרות שנסעתי רק 6500 ק"מ הלך הגיר. לקח 3 שבועות למצוא גיר לא היה ניתן להשיג גם לא חדש ופשוט הרכב היה מושבת והלכו לי 3000 שקל. אין מה לעשות דברים כאלה אני יודע איך את מרגישה אבל תנסי להתעודד יש דברים יותר חשובים בחיים ורק שנהיה בריאים ושלמים.
בכל מקרה כמו שאני עושה עם הגוף שלי ככה גם עם הרכב אם יש תיקון רציני אני הולך לעוד מוסך לעוד חוות דעת למרות ששמשון מקצוען ואמין שווה לבדוק בעוד מקום.