צפה בהודעה יחידה
ישן 21-02-08, 21:58   #4
/F/I/A/T/
Member

האווטאר של /F/I/A/T/

הגלגלים שלי: minichamp, maisto, burago
קודם כל תודה על התשובות.
התקשרתי למיר ולסודאי ולשניהם אין כפתור 4 וינקרים.

פירקתי את כפתור ה4 וינקרים, ניקיתי אותו בלחץ אוויר עם ספריי מגעים, גירזתי אותו בחזרה והרכבתי אותו. כמובן שהכל התחיל לעבוד. בדקתי את הריליי גם הוא עובד.
לאחר כמה ימים שוב פעם אותה התופעה, שום דבר לא עובד. מה שמעניין זה שברגע שאני לוחץ על כפתור ה4 וינקרים בפעמים הראשונות זה עזר ואכן האיתות חזר למשך כמה שעות או ימים אפילו, אולם לאחר מכן אפילו משחק עם ה4 וינקרים לא עזר והאיתות פשוט מת. דבר נוסף הוא שברגע שאני לוחץ על 4 וינקרים אני שומע את הממסר עושה את הצליל שלו (עמין קליק רגיל), אבל אין שום איתות, אם אני לוחץ מהר על כפתור ה4 וינקרים כמה פעמים אני שומע את הממסר משמיע כמה קליקים, אולם עדיין אין איתות. פירקתי את הריליי המקורי, הביאו לי ריליי מפיג'ו 205 (הריליי משותף לעוד כמה מכוניות, שה205 היא אחת מביניהם), אמרתי ננסה לשים את המקורי ולראות אם זה עובד, והפלא הפלא פתאום האיתות עובד (מיותר לציין שגם עם הריליי החדש מפיג'ו 205 האיתות עובד). כרגע אני פשוט אובד עצות, האיתות חוזר והולך מעצמו, מבלי שאני עושה כלום בעצם.

את הריליי המקורי פירקתי והמעגל החשמלי שלו נראה שלם ולא מפוחם. כפתור המצוקה גם כן פורק, נוקה וגורז. האם יכול להיות שהריליי פעם מתפקד ופעם לא מתפקד? או אולי זו פשוט בעיה של אספקת חשמל לכפתור ה4 וינקרים? או בעיית אספקת חשמל לריליי?

תודה לעונים.
/F/I/A/T/ מנותק   הגב עם ציטוט