צטט:
|
במקור פורסם על ידי stio
אין ספק.
רק שלפי דעתי, לעולם המפגשים לא יועברו לצפון הארץ, אלא ילכו רק וידרימו.
אפשר לומר זאת בדרך אחרת:
הייתי באיקיאה 7/2005 (110 ק"מ סה"כ), הייתי ביקום 11/2005 (130 ק"מ סה"כ), הייתי שוב ביקום 2/2006 (130 ק"מ סה"כ) ודי. מספיק.
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], אל תתעצבן עלי, אבל אני לא מבין על מה אתה מתמרמר כל הזמן...
אני לא מבין למה אתה מצפה, שיהיה מפגש גדול בצפון? זה לא יקרה, כמו שלא יקרה מפגש גדול בדרום. ולמה? כי אי אפשר לעשות את זה קיצוני לכאן או לכאן...
המרכז, כשמו כן הוא, מרכז בין הצפון לדרום, ועושים את זה שם כי זה הממוצע בין הצפון לדרום, וזה הכי פייר לכולם...
אף אחד לא אשם שאתה גר הרחק בצפון וזה ממש רחוק לך, וגם אף אחד לא מאשים אותך שאתה גר שם...
אני אישית חושב שמפגשים גדולים צריכים להמשיך להתקיים במרכז (יקום זה מקום ריאלי), מהסיבה שציינתי קודם. אם אנחנו רוצים להיות ממש דמוקרטים, אפשר לעשות סקר ולראות איפה רוב חברי המועדון מעדיפים להיפגש, וכמו בדמוקרטיה ללכת עם הרוב...
לגבי מפגשים חד שבועיים, זה לא חייב להיות במקום אחד! אפשר לעשות מפגשים בו זמנית גם בצפון (בחיפה למשל) וגם במרכז (ר"ג), ככה שכל אחד יוכל לבחור ללכת לאן שקרוב ונוח לו...
שוב, אני חושב שדיברתי הגיון פשוט... אנשי הצפון/הדרום, אני מקווה שלא תכעסו עלי...