צפה בהודעה יחידה
ישן 30-01-08, 17:32   #28
vRS
צלם מערכת

הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
צטט:
במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG צפה בהודעה
במקרה הזה אני ממש לא משוחד אוראל.
אני מסתכל נטו על יחס מחיר/תמורה. אל תשכח שהאוטו לכשעצמו הוא מעולה (ע"ע מכירות באירופה), הבעיה כמובן נעוצה בהחלטת היבואן לאבזר אותו באופן דל, משיקולי מחיר.

ד"א, אם הפונטו בגרסת 1.4 הייתה באה עם כל התוספות, אך עם תגיד מחיר של 120K, מה היית אומר אז?

לגבי האיביזה - לפי דעתי, כל התוספות הספורטיביות של ה"ספורט" (חישוקים, מתלים וכו') לא שוות הרבה אם היא לא גרסה ספורטיבית. היה עדיף לטעמי אם היו משאירים את כל זה בלעדית ל-FR, אם לא לקופרה.

ומה לעשות, אני מודה: למרות שהיום הם ממשפחה טובה, המותגים "סיאט" ו"סקודה" עדיין לא עושים לי את זה, בלשון המעטה. הייתי מעדיף לשלם עוד קצת ולקבל את הסמל של VW על החרטום.
האוטו עצמו בסדר גמור. יש טובים יותר...

ושוב, אתה פשוט משוחד - יחס מחיר/תמורה? הפונטו לא מכירה את המושג הזה.

הפולו הבסיסית נותנת תמורה יותר טובה, Sorry - וזאת בדיוק הסיבה שיש יותר פולו חדשות מאשר גרנדה פונטו חדשות. תחשוב על זה...

סיאט עשו את החישוב שלהם - מי אנחנו שנתווכח איתם?

הם החליטו שה-SPORT תיהיה דומה (כמעט זהה לחלוטין) ל-FR, רק עם מנוע 1.6 ולא 1.8T.
אני דווקא חושב שזאת החלטה נבונה. לא כולם יכולים (או רוצים) לקנות FR או Cupra - עלויות האחזקה והביטוח שלהן גבוהות משמעותית (וזאת בעצם הייתה הסיבה שלנו לרכישת SPORT, ולא FR או Cupra), בעיקר לנהג צעיר.

היו לנו VW's במשפחה.
בכנות? אין שום (אבל שום) טעם להשקיע עוד אלפי ש"ח בהן.
אתה משלם הסמל בלבד, וזה לא בהכרח אומר שתקבל תמורה טובה יותר.
מנסיוננו, אתה לא תקבל איכות עדיפה (נסעת בפולו האחרונות? איכות החומרים טובה, אך החומרים לא נעימים למגע ונותנים תחושה זולה מאוד. הפביה עדיפה על הפולו והאיביזה מהבחינה הזאת - משמעותית) או אמינות עדיפה (מניסיון עם פולו 16V ופאסאט 2.0).

הסמל VW מסמל מוניטין טוב יותר (לפחות בארץ), ובעיקר סמל סטטוס (זה מגדיל לבעלים את הז**), וזהו.
בזבוז כסף - תשקיע במשהו אחר ולא בסמל.

נערך לאחרונה על ידי vRS : 30-01-08 ב 17:34.
vRS מנותק   הגב עם ציטוט