צפה בהודעה יחידה
ישן 28-01-08, 22:37   #7
student
Senior Member
 
האווטאר של student
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
הודעות: 468
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
כחובב מושבע של מותג "פיאט" באמת שאני מצטער לכתוב את זה אבל אל תתקרב לגרנדה פונטו.
רמת אבזור מבישה, מנועים מיושנים וחלשים ותיבת הילוכים בעיתית. חוץ מעיצוב אין ברכב הזה כלום. ...
הללללוווווו, יש לך פיאט אונו !

לגרנדה פונטו יש "רק" 5 כוכבי בטיחות, 6 כריות אוויר, ועוד ציוד בטיחות שלא מוכר לך באונו כמו לדוגמה - ABS..............

המנוע של הגרנדה הוא מודרני לחלוטין, בעל צריכת דלק נמוכה ביותר. ונכון, "רק" 8 שסתומים. אז מה ?. בזכות זה יש לו זמינות כוח גבוהה בסל"ד נמוך.

תיבת ההילוכים היא אומנם רובוטית אבל נחשבת כאחת מהטובות שיש. להזכירכם, בטויוטה קורולה החדשה יש תיבה רובוטית אבל בגלל שזה טויוטה את כולם זה לא מעניין וקונים אותה כמו עדר.

איבזור - מה חסר לך ? רדיו דיסק מקורי (מי צריך שטות כזו, מה עושים איתו שרוצים רדיו יותר משוכלל ?) בקרת אקלים דיגיטלית (עוד משהו שרק יכול להתקלקל), חלונות חשמל מאחור (לא מעט מהרכבים האירופאיים באים בלי זה).

לגרנדה יש תא מטען אחד מהגדולים בקטגורייה.
5 מבוגרים נוסעים בה בלי קושי רב.


תיקלוט ותפנים - הגרנדה פונטו תוכננה ונבנתה עבור אירופה ולא חשבו בה אפילו טיפ טיפה על ישראל.
הגרנדה תוכננה שיהיו לה סידרה של מנועים חסכוניים בדלק וזו אחת מהסיבות הגדולות להצלחת פיאט באירופה עם הרכב הזה.
student מנותק   הגב עם ציטוט