צפה בהודעה יחידה
ישן 30-12-07, 12:21   #9
11efraim
Member

הגלגלים שלי: ספייס
צטט:
במקור פורסם על ידי Tzvika 16V צפה בהודעה
המים האדומים של פרסטון לא שונים בכלום ממים ירוקים רגילים חוץ מהצבע.
נוזל פאראפלו מוהלים בכ-50% מים מזוקקים לעומת 50% תרכיז או שקונים כבר נוזל מוכן.
ועם כל הכבוד למוסכניק שלך ובאמת יש המון מוסכים פרטיים טובים וזה שיש לו המון סוגי רכבים רק מוכיח את הנקודה אני עדיין אעדיף מכונאי של פיאט רק בגלל שהוא מטפל ב5 מכוניות כמו שלי כל יום ולא אחת לחודש.
ואדי לא רשמתי בשום מקום שמוסך מורשה יותר טוב מרגיל. כולם פה חאפרים כל מה שצריך זה לדעת קרוא וכתוב ותעודה של קורס מצה"ל או קורס פרטי של חצי שנה. הכוונה הייתה שאני מעדיף חלקים מקוריים, מכונאי שמכיר את הרכב שלי יותר טוב מסתם מוסך ושערך הרכב יעלה במכירה שלו כי אנשים מחפשים רכבים מידיים פרטיות בטופלו בחברה ואני יכול להעיד כי אני עכשיו מחפש כזה.
אני אתן לך דוגמה ממה שקרה לי היתה לנו במשפחה מיצובישי סופר לנסר 1994 קנינו אותה חדשה טיפלנו בה במוסך מרכזי כשהחלטנו למכור אותה אחרי 12 שנים שבהם טופלה במרכזי (כל טיפול בין 800-1600ש"ח)
מישהו שרצה לקח אותה לבדיקה והיא יצאה על הפנים חלמתי לקבל מחירון 18 אלף ש"ח יד ראשונה טופלה במרכזי. אבל היו נזילות שמן ברדיאטור הייתה קורוזיה ועד הרבה בעיות בסוף מכרנו אותה לסוחר ב 12 אלף ש"ח.
מזה למדתי שצריך להבין ולדעת מה קורה אם הרכב ואיך לטפל בו .
בגלל זה אני בפורומים. הפיאט זה רכב לא מסובח כמו צרפתיות לדוגמה שמכונאים פוחדים לגעת בהם. כך שאם יש מישהו זול ואמין אם ניסיון גדול כמו של רוני אפשר לסמוך אליו.יש כמובן גם שיקול כלכלי למי שיש שילך למרכזי ויחליפו לו הכל לחדש גם מה לא צריך.
11efraim מנותק   הגב עם ציטוט