צפה בהודעה יחידה
ישן 20-12-07, 20:15   #9
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
בתור אחד שעבד שם כמה מילים

בתור אחד שעבד שנה שלמה בחברת ניו קופל סיקסט בפתח תקוה
עבדתי במחלקה שנקראת מחלקת הכנה למכירה. והנה בפניכם התהליך האמיתי והמלא של מה שעובר על רכב שחזר מליסינג ועובר למכירה

שלמעשה מעבירים רכבים שחוזרים לאחר ליסיניג של 3 שנים למגרש (ו 90% מהמקרים הרכב חוזר מכוסח לגמרי חיצונית עם שריטות, דפיקות, פנסים שבורים ומה לא.. ), ומהמגרש למוביליות שלוקחות את הרכבים (לפחות בשנת 2003 כשעבדתי שם לא יודע עם עדיין זה המוסך שעובד איתם כיום) למוסך שנמצא בקיבוץ יקום ועובד עבור חברת ניו קופל סיקסט ,שם הרכבים עוברים תיקונים מכנים כללים . משם הרכבים נלקחו ע"י מוביליות לאזור תעשיה ברקן שם יש מוסך פחחות שעושה אותם מה שנקרא "כמו חדשים "ומשלים גם כל מה שחסר פנימית משם הרכבים חוזרים במובילית לפתח תקוה ומשם למכירה(כל הרכבים חוזרים כשבפנים שמים ניילונים על כל הכיסאות כדי לתת מראה של רכב חדש.. שזה מהלך מגוחך אבל עובד פסיכולוגית יופי מסתבר..) . ואני יכול להעיד אישית שהנהגים של חברת שלמה (לרוב צעירים אחרי צבא 21-30) ככה בתוך המגרש ובכלל לכל מיני מקומות קורעים את האמא של המנוע , משתוללים ועושים "חראקות".

הדבר היחיד שאני יכול לציין לטובה זה חדר האוכל של שלמה סיקסט בפתח תקוה...אכן העם צועד על קיבתו...
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט