צפה בהודעה יחידה
ישן 13-12-07, 23:16   #30
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
הרשה לי להתעלם מגיבוב השטויות שרשמת.

אני אכן עובד על אירוע... ואתה לא חייב להגיע אם לא יאה לך.

שבת שלום

צטט:
במקור פורסם על ידי ניר בן טובים צפה בהודעה
כמה דברים צביקה...

א. זו זכות גדולה עבורנו לשתף פעולה עם כל מועדון. מה זה משנה אם זה מאזדה, לאדה, או איגוד מכסחי המדשאות בפארק הלאומי. הקשר הוא קשר מוטורי. האירוע אגב הוא פרי מוחו של מנהל מועדון מאזדה [שמוליק] שוודאי אינו זקוק לנו שנרבוץ לו שם, אבל טרח להזמין אותנו בכל מקרה. אז על כך אנחנו מודים לו ובאותה הזדמנות לכל חברי מועדון מאזדה.

ב. כל יוזמה היא מבורכת. [לראייה הטיול שארגנת עם גיא]. אבל יש לך כנראה נטייה או סיבה לא ברורה, להתעלם פעם אחר פעם מהבקשות של המנהלים לתאום מראש של אירועים שאתה מתכוון לארגן. אין לי מושג על איזה מפגש גדול אתה מדבר , וגם ההודעה הביזארית שלך [שוב תוך התעלמות מנהלים פשוטים] ל "על האש" הייתה לא פחות מחתרנית.
לחנך אותך אני לא מתכוון [בטח לא כשאתה מתעלם מהודעות פרטיות מהמנהלים] , אבל אני מציע לך לשקול היטב את השרשורים שאתה פותח פה ומצהיר בהם על מיני אירועים.

נוסף על כך , משהו שהובא לתשומת ליבי. בטיול האחרון "דנתם בעתיד המועדון". אלא אם כן זה מועדון פרטי שלך , לא מובן לי מה לך ולעתיד המועדון. ז"א יש לך עתיד פה, אבל על פי ההתנהגות שלך לאחרונה , הוא מתחיל להיות בספק. לתשומת לבך

לגביי אירועים...
בשלב הזה יש לנו שני אירועים בדרך. האחד עם מאזדה כמובן, ולאחריו מפגש די גדול [שעוד עובדים עליו כרגע] ומעניין.
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט