תגובה
שני דברים...
א. חיים, אני מבין שאילן איננו צנוע לעתים, אבל את תרומתו אי אפשר לקחת ממנו. אפשר גם ללמוד ממנו לא מעט לעניות דעתי. את הדרך בה הוא בוחר להעביר את המסר - זהו עניינו הפרטי בלבד. אם יש לך משהו לומר עליו באופן אישי, תעביר לו מסר פרטי. מקובל עלייך?
ב. לומר שמחלקת השיווק היא אחראית בלעדית למצב של סמל"ת זו שטות מוחלטת. מוצר טוב מצליח למכור את עצמו גם עם דחיפה קטנה. אני יכול להבטיח לכם שגם ללא השיווק האגרסיבי של המאזדה2 , עדיין היו קונים אותה פה בלי לבדוק שום דבר אחר. פשוט - כי קוראים לה מאזדה. היבואן פה צריך להתמודד עם יותר מידי מגבלות תרבותיות וטכניות שלא קשורות בכלל לפרסום כזה או אחר. לומר על בכירי סמל"ת שהם לא מכירים את דגמי פיאט... נו בשביל זה צריך איזשהו רצון עז לטרפד שם למישהו את העבודה. אבל ברור שאין לזה שום קשר למציאות.
דבר אחרון, גיא. אתה מידי פעם מעלה איזשהי אי-שביעות רצון ממה שמתנהל פה ואיך זה נראה. מה אתה רוצה שנאמר לך על זה בידיוק אני לא יודע. בינתיים , בשנה האחרונה היו פה כמה דברים מאוד נחמדים, כולל אתר שאביעד וגילי עובדים ועבדו עליו די קשה בשביל להעלות אותו. אז בפעם המיליון אני אומר לך, אין בעייה עם ביקורת. אבל אתה משמיע לנו את אותו תקליט כבר הרבה זמן [וגם מנבא אירועים על הדרך] וזה פשוט לא לעניין.
|