צפה בהודעה יחידה
ישן 28-07-07, 09:56   #10
Guest

לירן, מסכים איתך ב-1000%.

אילן, עם כל הכבוד שלי אליך - ויש כבוד,
אתה מגזים.

אתה אירגנת את המפגש לבדך?
סלח לי, אבל אתה נותן לעצמך יותר מידי קרדיט!
היו פה חבר'ה שעזרו באירגון מפגש ה-Coupe's.

הנקודה הזאת מאוד מציקה לי, בעיקר אחרי מה שנכתב ב"אוטו" של חודש שעבר, שפשוט הפריעה לי!
אין ספק שתרומתך להרמת המפגש - גדולה מאוד! לא אירגנת את המפגש לבדך, אז תלמד לפרגן לאחרים ולהפסיק לקחת את כל הקרדיט לעצמך!

זהו מועדון שמנסה להיות מאוחד, אז מדוע לעשות הפרדה בין האטמוספרים שבינינו לבין המוגדשים - כי הם חלשים יותר וכנראה ישארו מאחורה?
מועדון זה מועדון - והוא צריך להיות מגובש, בלי קשר למוגדש או לא! לעשות הפרדה בין חברי המועדון מהסיבה הנ"ל היא פשוט לא מכובדת.

להזכירך, אתה נוהג בפולו (1.3, לא? ) אטמוספרית - את זה אתה שוכח לציין, אה?
אתה לא יותר זריז מהחבר'ה האטמוספריים (החלשים) פה, אז בלי הכללות מיותרות.

אז נכון - בטיול (בינואר, אם זכרוני אינו מטעני) נסענו לאיזור נס הרים והחבר'ס החלשים עיכבו את החבר'ס המחוזקים - וכן, בשלב מסויים זה הציק - אבל הם עדיין חלק מהמועדון!
אתה לא יכול לבוא לכאן ולעשות הפרדת כוחות בתור המועדון (מה גם שאינך חלק ממנו - אתה פה בגלל שלחבריך יש Coupe's).

אז אילן, תחשוב על זה קצת - ותחשוב לפני שאתה מעלה הצעה למפגש
כאשר אתה מזמין חלק ספציפי במועדון, ולא את כולו - ולדעתי, זה לא הוגן כלפי אותם חבר'ה שהם האאוטסיידרים - בגלל המחסור שלהם בהגדשה.

באים לטיולים כדי להנות וכדי להמשיך בגיבוש המועדון (למרות שזה יקח עוד זמן - כי יש פה חבר'ה רציניים ויש את החבר'ה שמדברים באוויר ואף פעם לא מגיעים לטיולים/מפגשים).

קח את בקלות - אין פה שום כוונה לפגוע
הכל בידידות.
נתראה ב-MDC הבא

מנהלי המועדון - לאן נעלמתם? המועדון מעט מת בתקופה האחרונה,
הגיע הזמן לחזור למתכונות של טיולים! חוצמזה, בלי טיולים - אין לי עבודה! :P
ואדי, אני מתגעגע לצליל הממכר של ה-164!