צפה בהודעה יחידה
ישן 25-05-07, 04:06   #7
Guest

עידכון:
היום נסעתי למוסכניק שלי מורשה כתמיד רגיל, ואז הסברתי להם על הבעיה ואז הם בדקו את הבעיה ברבע שעה לערך ולא מצאו את התקלה.
ושלחו אותי אל חשמלאי מקצוען והעמיק את הבעיה במערכת כשעה ולא מצא את הבעיה וטען כלפי
שזה לוקח המון זמן ולא היה להם זמן ואילו הייתי משאיר את הרכב אצלו ומחר הם יעמיקו עוד יותר וימצאו את הבעיה.
ושוב שלחו אותי אל יצרן מקורי של המזגן מודבק המקורי במכסה מנוע "אלכס אורגינל" בתל חנן-נשר ושוב נסעתי למקום והיה להם את הציוד הנדרש.התחילו להעמיק את הבעיה ולפי התוצאת הבדיקה מצאו ש"מייבש" בלחץ הגבוה וסתום ולדעתם יש להחליפה ועוד 2 חלקים שקשור אליה חלקים וכל העלות הסיפור הזה 450 שח.
לא שילמתי כלום ואמרתי מתי יהיה לי כסף אני יחזור לפה.
לפני זה, אז מה אתם אומרים והאם יש אמת בדבריו ?
האם מישהו יואיל להסביר מה התפקיד של המייבש ולמה הם אמרו שבלחץ הגבוה שזה לא טוב ואיך הם מניחים שזה סתום ?

ועוד משהו ששכחתי, הסברתי גם למוסכניק מורשה על הבעיית קצב המיזוג שכל פעם ברבע שעה הוא לא מקרר ופעם מקרר כמו שאמרתי בתחילת השרשור.
והם אמרו שבגלל המדחס מיתחמם ולכן הוא לא מקרר ויש להפעיל בכל הפעם רבע שעה ולסגור ולהפעיל שוב ולחזור חלילה.
אמרתי להם איך אין דבר כזה שזה בא ככה במצב המיותר ואיך שיש לי חבר שיש לו הונדה סוויק שנת 93 ומזגן שלו עובד כל הזמן בלי הבעיה בכל המצב !
ואז ביררתי אצל אלכס אורגינל ולאמת את הדבריו והם אמרו שבטח אין דבר כזה וניתן לפעול את המזגן בכל הזמן בכל עת שתרצה ויעבוד פיקס בלי בולשיט !
נראה לי שאלכס אורגינל מבינים בעניין....