צפה בהודעה יחידה
ישן 14-10-15, 21:04   #8
מאור30
Senior Member

האווטאר של מאור30

הגלגלים שלי: פונטו SX75
לעניין השגם שניגזר בגלגלת גל הארכובה אין ספק שהנסיון והוותק משחקים תפקיד ולא סתם אני מכנה אותך במיוחד בין חברי הכנופייה כדויד המקצוען. לגבי האטם של הרכבה חוזרת שלו יצא לי כבר לבצע על אותו אטם לחיצה חוזרת ולא הייתה שום בעיה עד היום...בפונטו ספייס עשיתי זאת אך בלי קשר לקחתי עצתך כטיפ ואם אני בעתיד מגיע למצב של ללחוץ שוב אטם אני פשוט קונה חדש ולא אקח צאנס מיותר. לגבי גריז במובילים וגריז נחושת בין הרפידות לקאליפר בנקודות שבהם יש מגע בניהם אני עומד מאחוריי דבריי ב 100 אחוז ואם תרצה סימוכין לכך אקשר אותך עם שירשורים בקארספורום ועם לא מעט סירטוני יוטיוב המסבירים את המשמעות ואת התהליך. יצא לי להיתקל כבר בכמה מיקרים בהם הקאליפר ניתפס כאשר מוסכים שפטו החלפת קאליפר וגירוז שלי פתר את הבעיה בשניה. גריז הנחושת לא מגיע בספריי אלא כמישחה בצבע שקולד מגרה ביותר. ואין כמו דיונים ברוח טובה. בשביל זה קיים הפורום..ללמוד אחד מהשני.
דרך אגב - יש לי חבר עם לאנסר שניקרעה לו רצועת טיימינג והיה מיפגש שסתום בוכנה. סידר הכל פיקס..מניע את הרכב, סלד סרק תקין בא לנסוע וכלום...הרכב מגמגם ולא מעלה טורים. לאחר שיגעון של שבוע שלם באיתור הבעיה אמרתי לו שייפרק את גלגלת גל הארכובה וייבדוק את השגם. אתה תמשיך את הסיפור דויד....
ניחשת נכון...נישבר השגם או יותר נכון 2 נקודות המקבעות את הגלגל לפחית המזהה את חיישן ההצתה ונוצר כל פעם חופש.
עובד של חברת מיצובישי בעל נסיון של 30 שנה אמר שמעולם לא ניתקל בדבר כזה אבל זרק לא מעט מנועים לפח מכיוון שלא ידע שזה ייתכן שייקרה! פשוט לא להאמין!