12-10-15, 21:05
|
|
|
Member
הגלגלים שלי: punto elx
|
פניתי למוסך "טכנו אקספרס" בחיפה בתאריך 29.9 לפני כשבועיים בנסיון לאתר את התקלה (גיר רציף תקוע על מצב P ו-R ונורת גיר מהבהבת)
במשך שבועיים התקלה לא תוקנה ואחד העובדים במוסך משך אותי מדיי יום בטענה שהם לא מאתרים את התקלה וכל פעם שיוצאים לנסיעה על הרכב ישנה תקלה חוזרת..
אתמול לאחר כמעט שבועיים של המתנה לתיקון הרכב החלטתי שאני לא מחכה יותר התקשרתי לעובד המוסך והודעתי לו שאני מוציא מחר את הרכב מהמוסך מתוקן או לא.
הוא הבטיח שלמחורת בסוף היום הגיר יהיה תקין, וראו באורח פלא היום התקשר אלי עובד המוסך -להודיע שהתקלה סודרה..... המחיר - 3597 ש"ח כולל מע"מ כששאלתי בטלפון מה היתה התקלה ואיזה חלקים הוחלפו נתקלתי בתשובות מתחמקות אז החלטתי להגיע למוסך פיזית ולראות במו עיניי את החלקים שהוחלפו.. כשהגעתי אותו עובד שדיבר איתי בטלפון ואמר לי להגיע כדי שהוא יסביר לי מה התקלה התחמק בטענה שהוא לא תיקן את התקלה ומי שתיקן את הרכב כבר הלך הביתה בכל מקרה דרשתי לראות את החלקים שהוחלפו ..ואלו החלקים שלטענתו הוחלפו (מצורפות תמונות) בשיחה עם בחור שמבין בגירים הוא טוען שזהו בכלל לא גיר של פיאט בתמונה וזהו בכלל גיר שעבר תאונה. צירפתי גם את פירוט החלקים שהוחלפו על ידי המוסך לכאורה.. כמובן שלא ביקשתי שיחליפו לי שמן גיר ומסנן שמן גיר אז אני לא רואה סיבה לעשות זאת.. אבקש את תגובתכם בנושא.. המחיר הזה הגיוני לתקלה הנ"ל? תודה רבה לכולם!
|
|
|