צפה בהודעה יחידה
ישן 07-08-15, 17:26   #80
avil84
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
אוקיי אפשר להגיד ברוך שפטרנו מהבעיה המציקה..........
אז ככה בהוראת חברי מהנדס החשמל אמר לי ככה אין סיכוי שזה משהו אחר רק להחליף עוד הפעם את הקוייל. אז שמעתי בעצתו והלכתי למקום של חלקי חילוף חדשים וקניתי קוייל חדש משהו שמיוצר בסין אבל מתוכנן על ידי גרמנים ליברה קוראים ברימי . כלה לי 300 שח כפול מהסיני הפשוט .
סיכמתי עם המוכר שבמקרה וזו לא התקלה אני מחזיר לו אותו ויקח דברים אחרים במקום. היה אצלו בדיוק חבר שהוא חשמלאי הוא שאל אותו אם בא לו לבדוק את זה והוא הסכים .
הגענוי לאוטו הוחלף הקוייל והפלא הפלא האותו עובד על 3 בוכנות עכשיו הרביעי כן עבד.
השלישי לא רצה לעבוד בדקנו רציפות בחוט שהולך מהקוייל לפלאג ולא היה הוזמנו 4 חוטי הצתה חדשים הוחלפו ועכשיו המנוע עובד עגול אין בקפיירים וכל ה4 בוכנות מקבלות ניצוץ.

החשמלאי שבא לעזור היה מקצועי יותר מהקודמים אבל הפתרון בא מהחבר שהפנה אותי לתקלה.
על שעה וחצי העבודה לקח 100 שקל
לקח הרבה זמן כי המצבר היה גמור ועד שמילאנו אותו ועד שהביאו את החוטים אבל הבחור עדיין השקיע מזמנו בחום הזה ולקח פרוטות וואלה יצא צדיק ... אני לא יודע אם הוא היה רוצה שאני יפרסם את שמו כי הוא עובד במוסך ולא יודע אם ירצה בפרסום .

ככשיו רציתי להגיד תודה רבה לך דוד לך רפי וגם יאיר ולכל מי שהיה שם בדרך ושכחתי אותו . עזרתם לי הרבה והכוונתם אותי .
avil84 מנותק   הגב עם ציטוט