צפה בהודעה יחידה
ישן 14-07-15, 12:15   #25
davidmzr
Senior Member

האווטאר של davidmzr

הגלגלים שלי: פונטו
"הפונטו הראשונה שראיתי הייתה בסדר אך רציתי לראות רכבים נוספים והיא נרכשה ע"י מישהו אחר".
זה בדיוק מה שאמרתי לקונה. שמרוב חיפושים יקנה את הרעה מביניהם.
אני לא תקוע עם הרכב. אפילו לא שטפתי אותו בטרם פרסום ההודעה. פשוט אני לא סגור על המכירה. אולי בתת מודע אני רוצה להראות לבן שאין קונים. לכן אני מרשה לעצמי לא להיות אדיב "לא היית כ"כ אדיב כלפיו".
יאיר, אני עוד אתחשבן איתך נתת לי לעבוד יומיים לבד על הספייס של החבר הסטודנט של עידן.
ביצעתי: ברקס כללי,צלחות, רפידות, החלפת שמן ברקס, שמן מנוע , מסנן שמן, מסנן אוויר, מסנן מזגן, אטם מכסה שסתומים, פלגים דנסו, ניקוי בית מצערת.
שטיפה מעבה בחומר מיוחד, שטיפת מנוע., למחרת כבלי הצתה אמריקאי וצינור נשם מקורי שהוזמן. בדיקת רעש בקפיצים אחוריים. התברר שהברגים של הבולמים היו משוחררים. הוא ביקש שאחליף גם בולמים אחוריים, מזל ששכחתי לקנות אותם עם רשימת החלקים.
מזגן: וקום מס' פעמים, גז, שמן, חומר, בדיקת טמפ' עם טרמומטר.
מאחר ובבדיקת סקנר לא התגלתה דליפה במזגן אבל לא היה גז, נאלצתי להחדיר גם חומר נגד דליפות.
סביר להניח שיש דליפה מהמאייד. נקווה שהחומר יסתום אותה. תבוא בעוד שבועיים לבדיקת לחצים. אמרתי לו.
עד שהחומר ירוץ במערכת, תיתכן דליפה קטנה, נבדוק לחץ ובמידת הצורך נוסיף גז חינם, אמרתי.
בנוסף לפירוק והרכבה של כל החלקים, הוספת ברגים במסנן אוויר ובמכסה נועל מסנן, תיקון הברגה בבית מסנן אוויר, תיקון זרימת אוויר לנוסע, ניקוי בית מצערת, שימון בולג'נט שמאלי.
בשלב מסוים צלצלתי אליו ואמרתי שאני לא ממשיך בעבודה, עד שיבוא ויראה מה צריך לעשות.
יש אנשים שבזמן העבודה "יושבים על הראש" ויש כאלה שלא באים בכלל לראות.
אין בעיה בתפקוד המנוע, סתם רציתי לבצע בדיקת מחשב, אבל המתאם במחשב הבדיקה החדש שלי, לא התאים לספייס 2002 ועייפתי לחבר דרך המחשב הנייד.
עשינו יחד נסיעת מבחן, היה מרוצה. אמר שישלח לי הרבה חברים שלו. ביקשתי שלא.
אגב, ולאדי ביקש לחזור ולטפל אצלנו, לאחר שכשנה שלא בא. אמר שהוא לא כועס עליך.
יאיר, עזוב אותך מלגור בנתניה, בוא לגור ברחובות.
דוד.

נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 14-07-15 ב 12:41.
davidmzr מנותק   הגב עם ציטוט