מציע לא להיסחף עם ה"תוספות", קל מאוד לעבור את הגבול הטוב לאוטו מלא מדבקות ולדים מסנוורים, עם אגזוז לחץ וקסנון מסנוור.
כמובן קודם כל לדאוג למצב המכני, במיוחד אורות+בלמים. ורק אחר כך שיפורים למיניהם.
חיישני רוורס:
לדעתי לא מומלץ להחליף את המראה. בד"כ המראות שמובנה בהן מסך רוורס לא מכילות את האפשרות למניעת סינוור על ידי הטיית המראה. אם חשוב לך מצלמת רוורס תתקין מסך בנפרד בדרך כלשהי.
אני קניתי את
אלה ואני מרוצה מהקנייה.
תחפש בפורום איך כדאי להתקין ולהעביר את הכבלים.
סמלים- תקנה מקורי או תחליפי איכותי ממתכת. חפש באיביי.
כיסוי להגה- יש כיסויים שמחליקים אחרי תקופה קצרה, וזה מאוד לא בטיחותי.
המחמירים אומרים לנסוע בלי כיסוי בכלל מכל סוג. אני נוסע בלי, אבל מנסיון יש כאלה איכותיים שלא מחליקים ויושבים מעולה על ההגה. ממליץ על הדר רוזן.
מדבקה- נראה לי מצועצע ומשדר מראה זול. אם אין לך צבוע דהוי או מתקלף לדעתי לא כדאי.
אם בכל זאת בא לך תחפש ב aliexpress או ב ebay. לא צריך להשתגע עם המחיר כי זה כנראה יירד אחרי תקופה לא ארוכה.
מדבקת "OBJECTS IN MIRROR ARE LOSING"- באמת?
מראה זה אביזר בטיחות שאמור לתת לך מקסימום שדה ראייה ומידע על הכביש. לא מקום למדבקות לא קשורות.
לדים בתוך הרכב- אם אתה מתכוון במקום התאורה העליונה- תעשה חיפוש בפורום דיברו על מה מתאים ומה לא. אם אתה מתכוון ללדים לרגליים- עזוב. זה לא need for speed ולפעמים יש שם בוץ\לכלוך (גם ברכב נקי) שפשוט יבלוט מתחת לאור.
משענת יד- שים לב שאם ברכב שלך זווית המושב מתכווננת בעזרת גלגלת ליד בלם היד- משענת היד תחסום את הגישה לגלגלת.
תוספות שלא הזכרת:
ריפוד- תעשה ניקוי יסודי לשטיחים ולריפוד. כתלות במצב אפשר לשקול ניקוי במקום מקצועי. אם יש כתמים שלא יורדים- תשקול להשקיע בריפוד איכותי. משהו בסגנון של הדר רוזן 200 ש"ח ומעלה ישדרג את ההרגשה של הרכב.
פלסטלינה+פוליש+ווקס- יכול לעשות פלאים לצבע של הרכב. במיוחד אם הוא לא עבר הרבה טיפולים כאלה.
זה ישדרג את המראה של הרכב הרבה יותר מכמה מדבקות.
לא צריך להגזים וללכת לדיטיילר מקצועי, אבל תיזהר ממקומות עמוסים ועם שירות רע. תמצא מקום שיפנה מספיק זמן ויעשה את התהליך עם תשומת הלב שמגיעה לו. מקומות מומלצים- בגוגל.
מצלמת דרך- אין צורך לפרט. יש מצלמות שמצלמות קדימה+אחורה.
פחית california. ממליץ על "רכב חדש". במקרה של תאונה חס וחלילה, מיקום הפחית יכול להיות קריטי. לכן תמצא מקום בטוח שבו הפחית לא תזוז.
ג'אנטים- אם זה יקר לך אפשר למצוא יד שנייה.
שיהיה בהצלחה ותתחדש.
מתנצל מראש אם פגעתי בעניין המדבקות והלדים.