צפה בהודעה יחידה
ישן 01-03-15, 00:03   #8
Indiana Jones
Senior Member

הגלגלים שלי: ספייס sx
צטט:
במקור פורסם על ידי liorwohl צפה בהודעה
ראיתי בקארזפורום כמה התקנות של טאבלטים, לא ראיתי שמישהו השקיע באוורור בכלל. אמנם זה לא מה שאידאלי לטאבלט אבל אני הייתי בודק אם הוא שורד בלי מאוורר ובטח שבלי דברים מסובכים יותר כמו אוורור מבחוץ כשהאוטו חונה.
ליאור, ראיתי כמה פוסטים בקארספורום. וגם בפורומים בחו"ל. ממה שאני זוכר, לא ראיתי עדכונים שלהם איך ההתקנה שרדה בקיץ, או יותר מקיץ אחד. (יכול להיות שפשוט לא חיפשתי טוב מספיק. אם אני טועה אשמח לקבל לינק להודעה)
להתקין מאוורר מאחורי הטאבלט זה ממש פשוט.
אוורור מבחוץ זה יהווה קושי, אולי באמת עדיף לבדוק אם הטאבלט לא יעמוד בחום לבד. אבל עדיין אני שמח שיש פיתרון לזה, גם אם בסוף לא איישם את זה.

רפי, ראיתי את ההתקנות שלו. אכן נראות נקיות ומקצועיות.
ראיתי לפחות שבסרטון אחד ההתקנה אמורה להיות קבועה, ולא נאמר דבר לגבי הסוללה.
שוב, מבחינתי טאבלט קבוע ברכב עם הסוללה המקורית זה לא בא בחשבון. טמפרטורות של 40 מעלות זה לא נדיר בקיץ. ובימים כאלה פנים הרכב פשוט רותח. זה גורם למספר בעיות:
1. עלול להיגרם נזק לסוללה של הטאבלט, והיא עלולה להתפוצץ.
דרך אחת שזה יכול לקרות היא שהחום פוגע בבקר טעינת היתר של הסוללה. ואז בטעינת יתר יש פיצוץ.
2. סוללות עלולות לא להיטען כשהן חמות (מנגנון הגנה). כלומר אם אופי השימוש ברכב הוא בעיקר נסיעות קצרות, בהן הטאבלט לא מספיק להתקרר עד לסוף הנסיעה (או מספיק מהר לפחות), הטאבלט לא ייטען.

בקשר לטאבלט נשלף, אני לא רואה סיבה להתקין טאבלט ברכב אם אני מתכוון לקחת אותו איתי על בסיס קבוע. זה מסורבל מדי לדעתי.
עם זאת אם זה לעיתים רחוקות, (כשמחנים במקום לא סימפטי) אז האופציה להוציא את הטאבלט חשובה.

יש חשיבות גדולה בעיניי שהטאבלט יתפקד כמחשב רכב, כמו ברכבים החדשים, רק עם כל היתרונות של מערכת הפעלה אנדרואיד. זה כולל הפעלה מהירה (מספר שניות אחרי סוויץ), ומראה אסטתי.
זה כל מה שהפרוייקט הזה בא להשיג, ומבחינתי אם משהו מהדרישות האלה לא יהיה קיים, כבר היה עדיף להשתמש בפלאפון עם תופסן על השמשה.
Indiana Jones מנותק   הגב עם ציטוט