צפה בהודעה יחידה
ישן 22-12-14, 10:50   #1
punto2004_actual_60
Senior Member

הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
מדריך להכנת גריל מפלסטיק

מכיוון ואני כל כך נהנה מהפורום כאן, ורק בגלל שהכרתי כאן את הקבוצה הנפלאה אני שמח שקניתי פונטו. בשום רכב אחר אני לא מאמין שהייתי מוצא קבוצה גדולה כל-כך ואיכותית של תומכים!!
אז רציתי גם לתרום מדריך קטן שעשיתי, למרות שיצא לי ממש לא מקצועי, אך עדיף מכלום, ואולי יכול לעזור למישהו...
הכנות:
אז ככה.. גנבו לי גריל אחד, הוצאתי גם את השני לצורך סימטריה, נהיו לי שני פתחים ענקיים מכוערים בקדמת הרכב.
קניתי מEBAY - פנסי ערפל - הכי פשוטים - ב30 ש"ח כולל משלוח (אגב היה הרבה יותר קל בלעדיהם במדריך זה). וקניתי טפט (מדבקה) של קרבון ארוך - רק 10 ש"ח כולל משלוח.
מצאתי קלסר מפלסטיק!! בבית שאני לא צריך- לא חשוב הצבע שלו.
לעבודה:
הדבקתי בסלוטייפ דף נייר על המקום שהיה הגריל, סימנתי בלורד סימון , עשיתי את העיגול של הפנס ערפל.
עכשיו מתחילים עבודה של גן חובה - של גזירות .. גוזרים את הנייר לפי הסימון, אחר-כך עם הנייר מסמנים על הקלסר, ואחר כך גוזרים את הקלסר כולל החור לפנס ערפל (יש לכם שני צדדים של הקלסר לכל צד של הרכב) .
מדביקים את המדבקת קרבון על הקלסר לפי הגודל. מניחים את היצירה שעשיתם על הרכב, מוסיפים דבק לפי הצורך. כאן מסתיימת העבודה.
בשאריות מהטפט של הקרבון ניתן לעשות קעקועים לרכב, אני חיפשתי בגוגל כל מיני תמונות ועשיתי שעת יצירה. (הדפסות הדבקות וגזירות). את הקעקועים ניסיתי לכסות את הכתמי שמש, למרות שלא כל-כך הלך...
צירפתי תמונות של התוצאה... אני קצת עקום אז ככה זה נראה, למרות שזה יכול לצאת הרבה יותר יפה.
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  1.jpg
צפיות: 687
גודל:  25.3 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  3.jpg
צפיות: 685
גודל:  23.3 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  4.jpg
צפיות: 713
גודל:  57.5 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  5.jpg