צפה בהודעה יחידה
ישן 08-05-07, 23:29   #4
Guest

את הסוזוקי סוויפט אפשר להוציא מהרשימה. נכון שיש לה חישוקי מגנזיום ורדיו דיסק מקורי, אבל תא המטען שלה קטן מאוד והדבר מפריע.

הסקודה פביה זהו רכב מצויין עם איכות טובה מאוד, הבעיה איתו שהוא סובל מחוסר מכירות. רוב המכירות של סקודה בישראל מופנים לנהגי המוניות עם האוקטביה ואולי הפביה סטיישן, לכן יכולות להיות בעיות עם מכירת הרכב. (יש לאוראל רכב כזה, אולי הוא יכול להרחיב בנושא).

בחודש יוני הקרוב תתחיל להימכר הפיג'ו 207. אני הייתי ביום שישי האחרון בסוכנות פיג'ו וסיטרואן לרכב חדש, והמוכר טען שהיא תשווק עם תיבת הילוכים רובוטית והמחיר שלה יהיה כמו ה- 307, ולכן סיכויי המכירות לרכב הזה קלושים, מה גם שלפי דעתי מדובר ברכב מכוער.

הגרנדה פונטו של פיאט זהו רכב מצויין אבל סובל מחוסר אבזור. כיום מיובא הרכב עם אבזור שמתאים בדיוק לציי רכב ולא ללקוח הפרטי, ובגלל זה סובל מחוסר מכירות.

אם הייתי רוצה לרכוש עכשיו סופר מיני חדשה, האפשרויות שהייתי בודק הם הרנו קליאו, היונדאי גטס (שלמרות שיש כמוה כמו זבל על הכבישים מפגינה אמינות מצויינת) והפולקסווגן פולו החדשה.
אם סמל"ת היתה מייבאת את הגרנדה פונטו עם אבזור מלא- סיכוי גבוה שהייתי רוכש אותה בלי ללכת "לטייל" בסוכנויות רכב אחרים.

לפותח השרשור: תתחדש על הרכב, למרות חוסר האבזור עשית קנייה טובה. אגב, יש גלגל רזרבי בתא המטען או ערכה לתיקון תקרים?