|
[quote=dudu119;132694]אחרי שמצאתי שתי חרטים התקשרתי אליהם ושתיהם לא מוכנים לעבוד עם אנשים פרטיים, אז לקח לי זמן למצוא מוסך שיסכים לשלוח דרכו.
קניתי סט אטמים והיום אני אמור לשים תראש עם המחזש והגומיות שסתומים במוסך וישלי כמה שאלות
1. אחד מהברגי ראש חלוד, עדיין אפשר להשתמש בו? יש אפשרות לקנות בורג בודד או רק סט?תנקה את הבורג עם מברשת ברזל והליכלוך ירד
2. ישלי פילטר שמן סגור של אונו האם זה יתאים לפונטו שלי? עדיף לקנות פילטר זה רק 30-40 שח
3. בסט אטמים לא היה לי את הגומיה של הבית סלילי הצתה אני יכול להשתמש בה שוב? ואם לא יש אפשרות לקנות רק אותה?תנקה טוב מהשמן ותימרח סיליקון ויקטור רינס שחור והכל יהיה בסדר
4. בסט אטמים קיבלתי מה שנראה כמו עוד אטם סעפת יניקה בצורה שונה רק מקרטון כזה, זה אטם לדגם שונה? כי האטם של התרמוסטט גם נראה קרטוני כזה.. יתכן ואטם הסעפת הוא לדגם שונה אבל גם יכול להיות לסעפת פליטה לגבי אטם הטרמוסטט זה בסדר זה סוג החומר ממנו מיצרים את האטמים זה לא סתם קרטון
5. יכול להיות שאני לא ישיג מפתח מומנט לברגי ראש, סגירה באצבע אחת ופעמיים 90 אמור לתת תוצאה קרובה? אם אין לך מפתח מומנט אז תנסה להשאיל ממשיהוא סגירה ללא מפתח לרוב מכונאי מיומן עושה כי כבר יש לו את הניסיון ואת הרגש בידים בכדי לדעת שהוא הידק נכון את הראש
הכי חשוב לפני שתניח את הראש במקום תנקה את המשטח בבלוק ואת החורים של ההברגות מלכלוך ומנוזל ותשמן מעט את ההברגות של הברגים ואת החלק בראש הבורג שבא במגע עם הראש