צפה בהודעה יחידה
ישן 22-11-14, 02:02   #7
the1wave
Member

הגלגלים שלי: פונטו איבו מולטיאייר,קיה סיד סטיישן ,ימהה ויראגו 500
Thumbs up עידכון וסיכום

טוב ,
אז אחרי החגים הצלחתי להיפגש עם חיים רגב.
זו לא פעם ראשונה שהוא נתקל בתקלה כזו .לטענתו לרוב זה קורה מיד אחרי החלפת שמנים - אם לא מקפידים לשמן משהו ביחידת המולטיאייר עצמה אז המערכת עובדת ללא שימון כמה שניות והנזק קורה ממש בסמיכות להחלפה .הבוכנה של המולטיאייר מפרקת את ההברגה של הכוסית שהיא נעה בתוכה .במוסכים המורשים אמורים לדעת שיש להכניס שמן גם ליחידת המולטיאייר .
זה לא היה המקרה אצלי.התקלה ארעה כמעט 15000 ק"מ אחרי הטיפול שנעשה במוסך מורשה .אין לי מושג מה גרם לכך .אני עדיין חושד בפגם בייצור .
בכל מקרה אין לו דרך בדיעבד לזכות או להחזיר משהו מהתשלום על היחידה שנקנתה ולו ההחלפה היתה מתבצעת במוסכי הרשת היתה לו אפשרות לאשר הנחה משמעותית יותר ממה שקיבלתי אני.
הוצעה לי הנחה בטיפול הבא .
כשהראיתי לו את הסדק בדשבורד שהופיע גם אצלי כמו בפונטו ופיאט 500 רבות הוא מיד אמר - את זה נתקן לך על חשבוננו ,חלק + עבודה ונתן הוראה למוסך להזמין את החלק .ובכך בעצם לפצות אותי על הנזק הכספי של החלפת המולטיאייר .
בהתחשב בעובדה שלפי שירשור הסדק האינסופי בקארספורום , אנשים לרוב קיבלו 50% הנחה על החלק או עבודה ונאלצו עדיין לשלם כמה אלפי שקלים או להילחם קשות בשביל להשיג יותר ,אני חושב שסך הכל זה פיצוי הולם ויצאתי מרוצה .הרי אף אחד לא באמת חייב לי משהו 10 חודשים אחרי תום האחריות והתרשמתי שאכן יש רצון מצד סמל"ת שאהיה מרוצה .
אחרי כשבוע הגיע מכתב הביתה שמאשר את ההחלפה וגם 20% הנחה בטיפול הבא .
עוד שבועיים עברו וקיבלתי טלפון מהמוסך ("עדי" בחדרה,שם אני מטפל) שהחלק הגיע וההחלפה תקח יומיים .
הכנסתי את האוטו בשלישי בבוקר ,קיבלתי מהם הסעה למקום העבודה בקיסריה .כבר קבעתי עם אבא שלי שייקח אותי בסוף היום מהרכבת ועם אשתי את הטרמפ לרכבת למחרת תוך כדי סיבוב גנים ..
בשלוש אחה"צ עוד באותו יום שוב טלפון - סיימנו ,הרכב מוכן. שלחו שוב נהג לקחת אותי חזרה .
הצליחו לחסוך לי את בלגן הנסיעות - כבוד !
אחרי כמה ימי נסיעה - הכל יושב פיקס.אין קירקושים והכל בסדר .

ואני רוצה להודות לחיים על האיכפתיות ואישור ההחלפה ולמוסך "עדי" על השירות והמקצועיות .
חזרתי להיות מרוצה .

מצורפות תמונות של מק"ט המולטיאייר ושל הדשבורד לפני ואחרי .

גל
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  DSC_4065.jpg
צפיות: 858
גודל:  47.0 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  Dash_before2.jpg
צפיות: 879
גודל:  58.0 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  Dash_new.jpg
צפיות: 849
גודל:  29.3 KB