בקשר לטיימינג- העניין הוא שב- 3.5 שנים מאז הטיימינג הרכב עבר רק 25K.
אז כנראה בגלל זה החגורה עדיין במצב טוב. (לפחות כך אמרו לי במוסך בו בדקו ויזואלית)
בדגם שלי- SX במידה והחגורה נקרעת לא ייגרם נזק לרכיב כלשהו נכון?
פשוט יש דברים שכרגע יותר דחופים בעיניי, במיוחד לאור מצב החגורה.
אפשר לדעת כמה בערך אמורה לעלות החלפת טיימינג? (עבודה וחלקים בנפרד, מוסך מורשה ולא מורשה)
עשיתי חיפושים אבל לא מצאתי מידע מעודכן ומפורט על עבודה וחלקים בנפרד.
חוות דעת על "מוסך דרעי":
-------------------------------------------------------------------------
היום החלפתי לחדש את החלק האמצעי של האגזוז+דוד אחורי (מקווה שהמונחים נכונים) במוסך דרעי (מ. דרעי ובניו בע"מ, בהשיש 49 קרית-חיים\חיפה).
http://www.m-dery.co.il/index.html
מרוצה מהמקום- העובדים ענו לכל השאלות שלי וראיתי מקרוב כל חלק בעבודה (פירוק החלק הישן התקול- חורים גדולים שכוסו עם "פלסטלינה", מיקום והלחמת החלק החדש). וגם מחיר הוגן.
זמן המתנה קצת ארוך- כמעט שעה עד שהחלק הגיע ממחסן כלשהו (כשנאמר לי שיגיע תוך 10 דקות). עם זאת, עם הגעת האגזוז התחילו בהתקנתו.
*כשהגעתי בשבוע שעבר לקבל הצעת מחיר, ראיתי נוזל ירוק ומנקה ששוטפת אותו החוצה (לכביש). היום ראיתי איך פירקו רדיאטור ושפכו את הנוזל על הרצפה, באותו מקום שהנוזל הירוק היה בשבוע שעבר. לא ידידותי לסביבה במיוחד.
-------------------------------------------------------------------------
בהמשך היום נסעתי לאותו כביש בחיפה שגרם לריח של שרוף (העלייה מכיוון גשר פז לנווה שאנן, אחרי הרמזור השני ממש לפני הפנייה החדה), עצרתי (בזהירות!) בתחנת אוטובוס וחיכיתי שיהיה רמזור אדום (כדי להתחיל את העלייה מעמידה, כמו פעמים קודמות).
בעלייה לא היה ריח, והרכב סחב סבבה לגמרי יחסית ל 60 כ"ס.
במוסך הסבירו לי שהפלסטלינה כבר ישנה, ובנוסף נפתח חור/ים חדשים.
זה גרם לריח (שוב, רק כשהרכב במאמץ מקסימאלי בעליה חדה על 3.5 סל"ד ומעלה)
בנוסף, לאחר ההחלפה שמתי לב שהרכב יותר שקט ופחות רועד.

אני מאמין שלא הבעלים הקודמים תיקן את האגזוז או שלפחות לא היה מודע לבעיה. הוא גר ועובד באיזור מישורי, ובשנים האחרונות האוטו לא נסע הרבה
צטט:
במקור פורסם על ידי Nuker
היום התגלתה תופעה דומה,חריקות ממשאבה וקלאץ נפתס לפעמים.
אם אתה עושה את הטיפול עדכן אותי כמה יוצא לך.
|
כנראה בסוף השבוע\שבוע הבא אטפל בזה. אחרי הטיפול אעדכן. (עם זאת, ברור לך שלא חייב שזו אותה תקלה)