|
אני לא מצדד באף אחד. אין לי בעיה לקנות כל רכב של כל יצרן בהתאם לשיקולים שיהיו בסמוך לרכישה.
"היפנים בונים...." חבר, בדיוק על זה כל ההודעות שלי. אין יותר היפנים, אין יותר הגרמנים, אין יותר האיטלקים.
במקרה של האייגו/107/C1 אלה הצ'כים. ובמקרה של הקורולה אלה הטורקים.
ובכלל הכל אוסף של חלקים ותאגידים, התכנון פה, הייצור שם (ולא בהכרח שרק פה ושם)
אז תסלח לי, אבל להגיד "אני לא קונה פיאט" זה פשוט דבר טיפשי. כי אתה לא יודע באיזה רכב מתחבא רכיב מהפיאט שאתה שונא, או לחלופין באיזה מפעל היא יוצרה ביחד עם איזשהו רכב שאותו אתה כן מוכן לרכוש (באמת מעניין כמה כאלה נשארו).
ואם באמת כמו שאתה טוען אתה עוסק באיזה שהיא תעשייה, אתה צריך להבין יותר טוב ממני שאם אדם אחד עשה טעות, לא יהיה נכון לפסול את כל המפעל.
לסיום, שים לב שאני לא יוצא להגנת פיאט, אני פשוט יוצא נגד האימרות שלך שאין בהם שום תוכן.
אני אתן לך דוגמא:
"אני לא אקנה רכב עם מנוע TSI מכיוון ששמעתי תלונות רבות על תקלות בסביבות 100 אלף ק"מ שהובילו להחלפת מנוע בסכומים שמגיעים לעשרות אלפי שקלים"
"אני לא אקנה רכב עם מערכת הגה חשמלי מכיוון ששמעתי תלונות רבות על תקלות כעבור 5 שנים"
אלה אימרות לגיטימיות.
"אני לא אקנה פיאט כי המהנדסים של פיאט צריכים למכור גוייאבות"
זו אימרה לא לגיטימית, לא ברור מה אתה רוצה. אתה מכליל קבוצה רחבה של רכבים בלי לפרט מה הסיפור שלך.
מבין את ההבדל?
אני לא רואה את הסוף, אז תהנה בחיפוש אחר רכב אלמותי שלא יתקלקל בו כלום לעולם ועד.