|
טוב לדעת. תודה.
בהחלט נשמע רע מקצועית הסיפור אצל תלתן למרות שלי יש ניסיון הפוך אבל ממש לא גדול איתם.
לא יודע כמה הוא משקף מה שהולך אצל אבי אבל מבחינתי זה אזהרה ואני אמשיך לבדוק ולפחות להפסיק להמליץ עליו לעת עתה למרות שכנראה שבכל מוסך יהיו פספוסים.
אצלי למשל הוא העלה השערה מאד חכמה לקפיצות טמ"פ שיש אצלי ברכב, השערה שלא שמעתי מאף אחד אחר וקשורה לסוג הרדיאטור שהוחלף לאחר טיפול הראש, הוא גם שלל כל מיני רעיונות ששמעתי לפני כן גם בפורום הזה והוכיח לי על מנוע אצלו על השולחן למה זה לא נכון. בהחלט התרשמתי.
לגבי אוטו איטליה - הרשימה שכתבת מורכבת כולה מדברים שעדיין לא משקפים מקצועיות כמו הרבה מוסכים שהומלצו פה על דברים פשוטים שלא משקפים יכולת.
לעשות טיימינג להחליף רדיאטור או משאבת דלק כל מוסך סביר יכול לעשות ואפילו בצורה טובה מאד (יש כאלה שגם את זה לא מסוגלים אבל זה מוסכי תחתית).
דוגמאות לטיפולים מסובכים שהייתי מאד רוצה לראות אצל מוסכניק מוכשר:
- איתור זליגות זרם. (לא התבלבלתי , אצל מוסכניק לא אצל חשמלאי)
- פתרון בעיות מוזרות - מכאניות וחשמליות שלא רואים באופן שוטף.
- פתיחת מנועים פשוטים ומורכבים של מגוון מכוניות וטיפולי ראש ובלוק באופן שיחזיק כמות נכבדת של ק"מ.
- איתור ותיקון המקור לבדיקת 4 גזים כושלת בפעם הראשונה במכה אחת תוך הבנה מה נמדד ומה מחושב.
- הבנה אמיתית של מכלולים מורכבים כמו גיר אוטומטי, מחשב רכב, ופתרון בעיות או לדעת לפחות מהי בעיה אמיתית שמצדיקה החלפה מלאה ומהי בעיה שניתנת לפתרון קל של חלק מתוך המכלול.
- התקדמות עם הטכנולוגיה - אני אוהב לראות מוסכניקים שלא מפחדים מכלום מצד אחד ומאד אמינים מצד שני.
מבחינתי זה אומר הכל. הם לא מפחדים להפסיד כסף על הלקוח (כי יש להם המון לקוחות) , והם יודעים למצוא את הדאטא שתאפשר להם להתמודד עם הכאב ראש שמונח לפניהם.
כנראה שיש להם גם ניסיון בלהתעסק עם סיבוכיות גבוהה והבטחון והניסיון להתמודד איתה.
כל אילו ודומיהם מבלי לראות לקוח חוזר.
|