נושא: פונטו hgt
צפה בהודעה יחידה
ישן 01-07-14, 02:37   #16
m1011409
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
בהתחלה טיפלתי בתלתן אצל אבי - הוחלף קלאץ', בהחלפה לא הוחלף שמן גיר למשל (ניחא).
הברגים לא היו מחוזקים כראוי, ובאחד מהם הברגה גמורה (לא יודע אם הם הרסו אותה
או פשוט החזירו את הבורג ככה ולא אמרו כלום).
לאחר החלפת הקלאץ' הרכב לא התניע טוב (מה שלא היה קיים קודם), הייתי מניע והטורים
היו נופלים מיד והאוטו נכבה. רק אם הייתי נותן מכת גז ומחזיק את הדוושה לכמה שניות המצב היה מתייצב. לא הייתה קודם תקלה כזאת באוטו, זה הופיע בהתנעה הראשונה אחרי החלפת הקלאץ'
עוד כשרציתי לנסוע מהמוסך ונמשך בכל התנעה - חזרתי לאבי כדי שיטפל בזה והוא טען שזה בסדר והרכב כרגע בתהליך של "לימוד". במשך כשבועיים התקלה לא חלפה, אבי החליף לי את חוטי ההצתה וגם זה לא פתר את הבעיה. באיזשהו שלב ניתקתי בחנייה בבית כל מיני חיישנים וחיברתי ובאופן לא מוסבר התקלה חלפה כלא הייתה (כניראה שהמכונאי לא חיבר קונטקטור כלשהו - אני מניח שדוד ידע לומר איזה קונטקטור לפי התסמינים שתיארתי פה). יש לציין שעברו מאז כשנתיים ואין זכר לתקלה
כזאת, אפילו לא פעם אחת.

בפעם אחרת קבעתי לבוא לטפל בתקלה, תיאמתי יומיים קודם מראש כולל שעת הגעה מדוייקת וכשהגעתי נמסר לי שהוא עמוס ושאולי אבוא ביום אחר... ובעצם אין חלק וכו' וכו'...
הייתה גם תקלה שבה הבטיח לחזור אלי לגבי חלק שאמר שישיג מפירוק כדי לפתור תקלה.
למרות שהבטיח לחזור אלי בנושא הוא לא חזר ובמשך כמה ימים, התקשרתי אליו
ולא קיבלתי מענה אלא רק סיפורי סבתא. בנקודה הזאת החלטתי שאני מחליף מוסך, למרות שהוא בחור נחמד בסה"כ.

לגבי אוטו איטליה - מעולם לא דחף לי עבודות שלא צריך, תמיד הסביר בדיוק מה הוא עושה,
מה חייבים לעשות ועל מה אפשר לוותר.
החיסרון הוא מחירים גבוהים.
לגבי עבודות שבוצעו אצלו? זאת תיהיה רשימה ארוכה
הנה חלק: טיימינג, משאבת מים, רדיאטור, משאבת דלק. אלו הדברים הגדולים שעולים לי בזיכרון
כרגע.
m1011409 מנותק   הגב עם ציטוט