|
מארק, ברשותך אתייחס רק לחלק הטכני של העניין. את הכסף אתה יכול לקבל בכול רגע. תאם איתי זמן הגעה משום שיש בעיות מעבר ברחוב שלי., בלי קשר לבדיקות שאערוך. תביא לי את החלק, "התקול" שלך שנימצא על הספייס שלי יישאר אצלי משום שאני רוצה לערוך בדיקות בשני צורות. האחת, לבדוק על רכב אחר, והשנייה למסור אחד מהם לחבר שעובד במעבדה לתיקון מחשבי רכב. כבר דיברתי איתו, אמר שיבדוק חינם בזמנו החופשי.
כתבת:"ניגשתי ביום חמישי למוסך שאבחן כי התקלה נובעת ממנוע הצעדים. הוצעה החלפה והוצע לי לחפש את כל בית המצערת בפירוקיה ולהביא להרכבה". " בנוסף, לבקשתי חובר הרכב למחשב ואכן הופיעה תקלה של מנוע צעדים. בנוסף הופיע גם רישום לגבי חיישן לחץ". "האבחנה של המוסכניק שלי (מוסך מומחה פיאט-לנצ'יה-אלפא) בגיבוי חוות דעת של מוסך מורשה".
מאחר שכתבת, " אינני מכונאי וזה לא המקצוע שלי" תרשה לי לכתוב לך כמה דברים תמוהים.
אותו מוסך "מומחה" אמר לך שהקליפר של הגלגל לא צף על המסילה שלו כמו שצריך, ולמרות זאת אמר לך תמשיך לנסוע כך ולא טיפל בזה. בבדיקה שביצענו יחד לקליפר להד"מ. לא הבנתי למה "מוסך מומחה פיאט", צריך היה במקרה שלך, גיבוי וחוות דעת של מוסך מורשה. שלדבריך ביצע כבר בדיקת מחשב
יש הבדל בין בית מצערת תקולה, לבין מנוע צעדים וחיישן לחץ תקולים. בית מצערת תקולה מושכת אוויר מהציר שלה, ומנוע צעדים מקבל תפקוד ממחשב הרכב.
בנוסף כתבת, שהמוסך אמר לך לקנות לבד בית מצערת מפירוקיה ולהביא לו להרכבה. לא הגיוני שמוסך מומחה ישלח את הלקוח לקנות חלק כל כך רגיש, אלא אם הוא חשש שזה לא יפתור את הבעיה, והוא לא יוכל להחזיר אותו. בהתחלה הוא עשה לך שטיפת בית מצערת, ולפעולה פשוטה כזאת לקח לך 180 ₪. כתבת "אני חושב שפירק אותה" לא צריך לחשוב, צריך לראות.
לאור כל זאת אני קובע כמעט בוודאות שהבעיה לא בבית המצערת.
ניתן לזמן ולבדיקות שאעשה לדבר.
דוד.
.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 28-06-14 ב 08:37.
|