|
טוב אמרתי שעצרתי.
כדי לא לחשוף או לרמוז מצד אחד מה אני יודע או לא מה נודע או לא נודע ובטח שלא לדפוק פרנסה מצד שני - אין לי עניין לא בזה ולא בזה.
אני רק רוצה להמליץ לכל החברה היותר צעירים פה ובמיוחד לאילו שחסרי רקע או ידע טכני
המלצה כללית -
מניסיוני ומינסיונם של אחרים:
שימו לב טוב טוב כשאתם ניגשים למוסכניק, שלא ימכרו לכם לא סיפורים ולא בבלאט ואל תשתכנעו מהודעות או מחמאות בפורום כזה או אחר.
הרוב מכור, כולם ממליצים על כולם וחלק מהמכונאים מבקשים את ההמלצות בסוף התיקון, רוב התיקונים לא נבדקים בעין מקצועית והסיפורים מתגלגלים להם על חשבון הלקוח. המסחרה חוגגת.
הפורומים פתחו פלטפורמה שבה הרבה בעלי מקצוע עטים על טרף קל כאילו במקרה, שימו את זה בראש.
ותמיד תמיד חוות דעת שניה אם התיקון יקר. (גם אם זול יחסית למוסך אחר)
בניגוד למה שנאמר פה -
אמינות ומקצועיות הולכים ביחד יד ביד. גמגום באמינות וישחילו אתכם בסיפורים והמצאות בשם המקצועיות והניסיון, גמגום במקצועיות ויכסו עליה עם פגמי אמינות.
פגם באמינות וזה רק עניין של זמן (לרוב לא טיפול ראשון שבו בונים אמון , אלא טיפול שני ואילך) עד שזה יעלה בכיס.
תמיד אבל תמיד מוסכניק שקרן גם אם הוא יודע לעבוד יתגלה בסופו של דבר כאחד שממציא עבודה, מספר על דברים שלא ביצע כאילו כן ביצע, יאבחן תקלות לא נכון כאילו בתום לב או ישים חלפים זבל במחיר מלא.
נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 16-06-14 ב 01:35.
|