|
היי, אני כבר תקופה לא כותב פה כי אני מהפיאט שלי נפרדתי מזמן, לפני כמה שנים. אבל לקרוא אני קורא כשיש לי זמן. הייתי חייב להגיב על כל מה שקורה פה.
gibson9655 - אני לא יודע למה יצאת למסע צלב נגד דוד, מדובר באיש מקצוע משכמו ומעלה.
כשהייתה לי את הפיאט ELX הידנית שלי, סבלתי מאינספור תקלות שהיכלו להטריף את הדעת, וראיתי יפה את המוסכים ה"מומחים" שעובדים "לפי הספר והספרות הטכנית" וסבלתי מתקלות חוזרות או כל פעם מתקלות אחרות, באתי לדוד לאחר המון טרטור עם הרכב ובאמת שיצאתי מרוצה, ונסעתי ללא שום תקלות תקופה ארוכה מאוד.
לא רק זה, פעם באתי לדוד עם בעיית התחממות (לא יודע אם הוא יזכור) ורציתי להחליף חיישן טמפרטורה כי ככה מוסך מורשה מומחה לפיאט (שלא משנה מה שמו כרגע) אבחן לאחר בדיקה שהייתי אצלו, אבל לא רציתי להחליף כי המחיר היה גבוהה אצלהם. דוד התווכח איתי שהבעיה לא בחיישן אלא בטרמוסטט, בסוף נתן לי להחליף את החיישן והבטיח לי שזאת לא הבעיה, והוא צדק, בסוף לא רק שהחלפתי סתם חיישן ובזבזתי עליו כסף, הייתי צריך לחזור לדוד ולהחליף טרמוסטט.
אני יכול לספר לך גם על בעיה במזגן שבמוסך מומחה הבטיחו לי שלא ניתן לפתור ללא פירוק של כל הדשבורד כדי להחליף צינור מסויים ויחידה פנימית, כל שאלה בנוגע לאפשרות אחרת נענתה בשלילה, העלות הייתה אסטרונומית ביחס לשווי הרכב.
פניתי לדוד, שהכניס לי חומר מסויים למערכת המיזוג שאטם את כל הדליפות של הגז, שנתיים שלמות נסעתי ככה ללא שום דליפת גז וללא שום בעיה בקירור, בעלות זעומה, בערך מאית ממה שביקשו ממני במוסכים.
אגב, לאחר בפיאט הייתה לי מאזדה לאנטיס, פנייה למוסך מורשה מאזדה העלתה אלף טענות על בעיה בראש מנוע ועוד סיפורים אפלים, בדיקה קצרה של דוד העלתה שסך הכל יש בעיה קטנה במערכת הקירור, תוקנה והרכב נסע ועדיין נוסע אצל הבעלים הנוכחיים שלו כמו שד.
היה לי גם מקרה שחברה שלי השאירה את האורות דולקים ברכב והמצבר נפרק ולא היה ניתן להניע, במקרה זה קרה מאוד קרוב אל דוד, הוא טען לי את המצבר עם מטען מצברים שיש לו, בחינם, ועוד הציע קפה, וכשהצעתי תשלום הוא לא הסכים לקחת. מבטיח לך שלא תמצא מוסך "מקצועי" עם יחס ושירות כזה.
האנטי שלך נגדו לא מובן לי, לא טוב לך עם התשובות שלו אז זו כבר בעיה שלך, לכל אדם יש דרך התבטאות וזה ששלו לא מוצאת חן בעינייך זו כבר בעיה שלך אישית. דוד עזר לי ולעוד עשרות אם לא מאות של אנשים, במחירים זעומים אם לא בחינם, כן כן בחינם.
אז ספרות טכנית זה טוב ויפה, לרכב חדש אולי, לרכב ישן שנעשו בו אי אלו קומבינות, או מעקפים או אלוהים יודע מה. אין תחליף לניסיון ולידע אישי.
נערך לאחרונה על ידי m.l : 15-06-14 ב 18:23.
|