חברים לא להתייאש. כמו בשיר "אל נא תומר הנה דרכי האחרונה".

נחזור אחורה וננתח את מה שהיה לנו. כבר כתבתי " ברכב כללי, מועדון החמש בבאר שבע ב-6/6, " כיצד התנהלה הקניה הלא הגיונית והעברת הבעלות המהירה דרך הנייד. תוך רבע שעה הגיע הטופס חתום בפקס. בלי שהמוכר או הקונה נוכחו בדואר.
עידן נהג ברכב חזרה לרשל"צ ואני בפונטו שלו. התלונן שהרכב לא סחב. בבדיקה שעשינו לרכב לפני הקניה, מצאתי שהראש מעביר מים לאגזוז, פגיעה קצה שילדה מאחורה, גג קרוע, צבע מפוצץ בכמה מקומות, טמבון קידמי מקולף ושבור, מגני שמש חסרים, קלאץ שמפריד גבוה, מחיר שלא משקף את ערך האוטו.
ברור היה שדבר ראשון היה צורך לשפץ את הראש, הראש שופץ ומולא בהרבה נקודות וגם ווסט הלחץ הוחלף. שעון החום בשום מצב לא עובר את החצי לאחר השיפוץ. הרכב נסע כמו שד. אומנם היה רעש מהשסתום שבגללו חזרנו לחרט שאמר שלדעתו הרעש לא מהשסתומים אלא מבוכנה מעוותת. שללתי על הסף. אמרתי לעידן שיסע כמה ימים ולדעתי הרעש יפסיק לבד. ואכן אתמול עידן אמר לי שהרעש הפסיק לחלוטין. אני יודע למה היה הרעש, וידעתי שהוא יפסיק. לא אאריך בהסבר איך הפסיק לבד.
כעבור כמה ימים הרכב התחיל לקטע. בבדיקת לחץ דלק שביצענו התברר שהלחץ לא תקין ולא הייתה ברירה אלא להחליף משאבה. אתמול לאחר ההחלפה, עשינו נסיעת מבחן של כחצי שעה בערך בעיר ומחוצה לה, הרכב נסע כמו שד, ורק לאחר שעידן הגיע הביתה התחילה הבעיה.
yair068 כתבת " בפונטו 1.6 זוהי צרה צרורה ואתה לא יודע לאן אתה מגיע" אני יודע את זה. עברנו את זה עם הקבריו... וה-GT שהיו לנו. אני לא חושב שיש בעיה במזרק. הנטייה שלי היא קוייל או מחשב.
מאחר שבבדיקת מחשב שעשה עידן במוסך, לא התגלו תקלות, אין ברירה אלא לאתר את התקלות בדרך אחרת.
עידן נסה עכשיו בבוקר להניע ולעשות סיבוב ועדכן. זה יכול לתת לי אינדיקציה מסוימת.
יאיר אשמח לעוד רעיונות.
דוד.