צטט:
במקור פורסם על ידי gibson9655
תראה, לו היית אויב הייתי שמח להמליץ לך על על פיאט.
המשפט שאמרת דיי הייתי אומר דבילי- כולם בסוף גומרים השאלה איך היתה הדרך.
תתחיל לעקוב אחרי איכות ההרכבה והסיבולת של היצרן האיטלקי המפואר, זה לא מסובך.
מעניין אם במרצדס המצערת שובקת אחרי 120000, הווישרים מתנתקים, והמנוע לא מחזיק 200000 על אף נסיעה רגועה במיוחד ושימוש בשמן מהשורה הראושנה.
ההגה החשמלי תוך כדי סיבוב נתקע משלוש סבות שונות - כל פעם סיבה אחרת.
אני לא מדבר על הגיר הרציף - הוא דווקא יחסית עמיד.
בכל מקרה סע בזהירות על אף שכולנו מגיעים בסוף לאותה נקודה.
רוצה להמשיך להתווכח ולהצתדק ? מיותר כי אחרי שתקנה פיאט (אלא אם קנית כבר) ותסחוב כמה שנים אתה כבר לא תתווכח.
|
1. המשפט לו אתה קורא "דבילי" נכתב כתגובה ישירה ומילולית למה שאתה כתבת. לכן אם יש צורך במחמאה למישהו, כדאי אולי להציץ בראי
2. אין לי מושג כמה פיאטים עברו לך מתחת ליד בכדי שתוכל לבסס בנחרצות כזו ממצאים על מכללים ואורך חייהם. בכל מקרה אנשים נוטים להשליך מנסיון מחורבן אישי שלהם על כלל המוצרים מאותו סוג וזו תכונה אנושית מובנת, גם אם נטולת איזה שהוא בסיס סטטיסטי או הגיוני.
3. למסגרת הזו נופלת גם ההכללה הכל כך שטחית הטמונה בבקשה המוזרה לעקוב אחרי "איכות ההרכבה והסיבולת" של היצרן האיטלקי הזה.
4. בכל מקרה דמגוגיה או סיסמאות נבובות, אפילו לא נסיון אישי ופרטי אינם יכולים להוות תחליף לממצאים סטטיסטיים רציניים.
5. לי היו פיאטים, גם מכוניות אחרות, גם היום יש לי פיאט. הנסיון הפרטי שלי שונה לחלוטין מזה שלך ולטובה. עם כל זה אני נזהר מלהשליך מנסיוני הפרטי על כלל המכוניות שמייצר או ייצר היצרן הזה, גם לא מייעץ לאחרים לעשות כך.
6. עד כאן מה שהיה לי לכתוב בענין.