סליחה זה באמת חיישן למבדה

, לגיבסון : שם המוסך לא רלוונטי, וכן עשיתי שם פעמיים טיפול ראש מנוע. הבעיה שהיתה היא שמשאבת המים לא עבדה בצורה תיקנית וגם היתה נזילה, כתוצאה מכך מים לא נגעו בחיישן חום המנוע ולא הייתה אינדיקציה בשעון לחום המנוע. לכן כעבור כמה זמן של נסיעה נורית השמן דלקה - פתחתי מכסה מנוע וראיתי עשן ולאחר חצי שעה\שעה של המתנה הרכב לא הניע אפילו ולכן הזמנתי גרר. המוסך קבע דאז שצריך טיפול ראש מנוע, כבר הספדתי את הרכב אבל אז הגעתי להחלטה שזה לא משנה אם אני מוכר אותו לאחר טיפול או משלם על הטיפול אני עושה אותו רווח זעום רק שכרגע לפחות יש לי רכב, לאחר היציאה מהמוסך הרכב היה חלש, ריח חזק של פיח היה יוצא ממנו בזמן עצירה, לא ריח של דלק או שמן. בדיקות שמן מים אני עושה לפני כל נסיעה בינעוירונית או אחת לשבועיים כאשר אני לא יוצא מהעיר. בפעם האחרונה שיצאתי מהעיר בכלל לא היה שמן במנוע - שזה מוזר בכלל. אין לי מושג מה זה סורק תעלות ואני מאמין שזה גם עונה על השאלה מתי הוא חובר לאחרונה

, כנ"ל קומפרסיה. זה כל מה שיש לי בנוסף למה שכבר רשמתי. וכאילו זה לא מספיק אז אתמול מישהו דפק לי את הרכב בחניה ולא השאיר פרטים וריסק את הדלת לגמריי. אין לי מזל עם הרכב הזה :\.
תודה לכל המגיבים.