צפה בהודעה יחידה
ישן 28-02-14, 20:50   #13
davidmzr
Senior Member

האווטאר של davidmzr

הגלגלים שלי: פונטו
לפני כמה שנים היה לי את אותו מכשיר.
השאלתי אותו למכונאי מעין יהב חבר של החתן שלי. הבחור לא החזיר לי אותו, אמר שאבד ושלח לי 500 ₪ פיצוי.
אותו קניתי בזמנו ב-"ביצוע" יחד עם מכשיר לפיאט מריאה. בהמלצתו של רפי לין. שילמתי אז עבור שני המכשירים 1400 ₪.
אתה דווקא נראה לי בחור חד מאוד (ברצינות, לא כמחמאה), אני משתומם איך לא הבנת מההודעות של "המכונאי המהולל" משיכון המזרח, ולא נפל לך אז האסימון עם מי יש לך עסק.
היה לו טריק, את המכונית הוא היה מקבל ליד מוסך של ידיד שלו, ולאחר שבעל הרכב היה הולך, הוא היה לוקח את הרכב ומתקן במחסן בחצר ביתו. גם לך הוא עשה כך ?.
היו לי אין ספור קטטות טכניות איתו באתר, עד שהתחלתי לשים לב שבכול פעם שמשהו כתבתי, הוא היה נכנס ומנבל את הפה ולא רק כלפי. אחריו היה נכנס אחד המנהלים בעל 12K הודעות בפורום, מייפה את דבריו ונותן לי איום מרומז.
במשך הזמן נפגשנו ואז הבנתי שהם חברים במציאות ולא רק באתר. אותו מנהל סולק מתפקידו לאחר שהתגלה שהיה כותב בפורום כשהוא שתוי. ואז איציק היה מוחק לו הודעות.
אגב איציק האחראי הראשי ואני חברים. הוא קיבל ממני מדחס וסטרטר למכוניתו חינם. ולא מזמן צלצל וביקש צינורות למזגן.
Matansab את המזגן שלך אתקן חינם כשיגיע הסקנר. נשלב את התיקון עם ההדרכה שלך. יהיה לנו 3 מכוניות פיאט להתחבר. שלך, שלי, והספייס לחלקים. אתה אלוף בלנצל הזדמנויות.
גיבסון, תודה על הלינקים. אם אפשר שלח לי בפרטי את מס' הנייד שלך, כדי שנוכל להתייעץ איתך במקרה של בעיה בסקנר.
אלה היו שישים שניות על מכשירים, מכונאים, מנהלים ושאר ירקות.
דוד.