|
טוב חברים , עדכונים למי שבא לקרוא :
הוצאתי לפני זמן קצר את האוטו מהמוסך. האוטו מרגיש זריז יותר ממקודם מה שנחמד מאוד.
לגבי המחשב , המוסך בא לקראתי בסופו של דבר והביא לי את המחשב שדרך אגב בא כחלק מסט התנעה (ככה רשום בקבלה) ביחד עם מפתח משלו ב-600 שקלים בסופו של דבר. כמו כן , המוסך מצא שמשאבת הדלק תקולה אצלי ומוציאה רק 2BAR לעומת 4BAR והחליפו לי אותה לאחת אחרת מפירוק שהייתה אצלם , ללא תשלום (!). כמו כן כשביקשתי שיבדקו לי מה התקלה במזגן שלי , אמרו שלא מצאו כלום ומילאו לי גז , שוב ללא תשלום (!) . בסופו של דבר , יצאו איתי בסדר גמור ובפי רק מילים טובות עליהם , על מוחמד יועץ השירות הסבלני ועל עמאד מנהל העבודה החביב.
אבל , לא הכול דבש. ביציאה הראשונה מהמוסך כשהתחלתי לנסוע הבייתה שמתי לב שמד המהירות לא עובד כמו שצריך ולא עולה מעל ה-20 קמ"ש. חזרתי למוסך , החשמלאי שם חיבר מחשב , בדק איפס ואמר שזו לא תקלת מחשב ושזו כנראה בעייה בחיישן המהירות וצריך להחליפו או את השעון עצמו (ממה שהבנתי). מוחמד יועץ השירות אמר לי שהם יחפשו שעון מהירות חלופי לבינתיים ושאני אחזור במועד אחר. יצאתי מהמוסך , עצרתי לתדלק ואיפסתי את את הקילומטרז'. מתחיל לנסוע לכיוון נשר ושם לב שסופר הקילומטרז' פשוט לא סופר כראוי את הקילומטרים. נסעתי בערך 30 קילומטר מעכו לנשר והוא מראה שנסעתי 5 קילומטר ...כמו כן המד שמראה קילומטר לליטר מראה שצרכתי 4 קילומטר לליטר. אז כנראה שאכן יש איזו תקלה במחשב. בשיחה נוספת עם מוחמד הוא אמר שאני אגיע למוסך מתי שאני יכול והם יבדקו את הכול.
נ.ב דוד אפשר שתשלח לי את הטלפון שלך או שתתקשר אליי , ברצוני לדבר איתך על משהו.
בברכה , חנן
|