|
עדכונים מהשטח :
לאורך כל הדרך מוחמד מהמוסך מעדכן אותי ונשאר סבלני גם כשאני "מציק" לו קצת בשאלות , ללא ספק איש שירות נחמד ואדיב שכיף להתנהל מולו ושעושה רק טוב לתדמית של המוסך. אתמול הוא התקשר אליי ואמר שאחרי שפירקו ובדקו מסתבר שלא צריך להחליף את פלאנג' המים ובנוסף הפלאגים מחירם שונה ונמוך מעט יותר ...אולם יש צורך להחליף את חגורת המנוע (הנעת אביזרים) ואת המותחן שלה כי החגורה כבר שחוקה והמותחן מרעיש...החגורה עצמה יחסית לא יקרה (כ-140 שקלים למקורית) אולם המותחן יקר , 350 שקלים למותחן מקורי. זאת אומרת בסה"כ צריך להוסיף עוד 200 שקלים אחרי ההפחתה של הפלאנג' ומחיר הפלאגים...אפשר לספוג.
היום התקשר אליי ואמר שהם הבחינו בשני פינים עקומים/שבורים (לא הבנתי בדיוק) במחשב ניהול המנוע , מה שגורם כנראה לכך שהמאוורר לא נכנס לפעולה במהירות הגבוהה שלו. אמר שינסה לעזור לי עם המחשב וינסה לארגן לי אולי אפילו בחינם אם יוכל. אני , על סף ייאוש עוד שנייה באתי לומר לו שאם זה יעלה לי עוד שקל כל הסיפור הזה אני משאיר את האוטו אצלם לצמיתות ושיהיו לי בריאים.
האוטו הזה מתחיל לצאת לי מכל החורים ?!@#$!@# ... ונא סלחו לי על השפה , הייתי חייב לשחרר קצת לחץ.
|