צפה בהודעה יחידה
ישן 08-02-14, 18:35   #6
loki2d
Member

הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
אוקיי אז ככה :
התחממות ראשונה קרתה לפני כחודשיים במהלך נסיעה (תוך כדי שעמדתי בפקק בכביש מהיר). עצרתי מיד בצד ודוממתי מנוע וחיכיתי שיתקרר. לא היה חסר מים למיטב זכרוני ונדמה שזו הייתה תקלה ארעית כי במהלך החודשיים שעברו מאז עד לשבוע שעבר האוטו לא התחמם יותר. שבוע שעבר במהלך נסיעה האוטו התחמם משהו כמו שלושה פעמים , לא היה חסר מים מהבדיקה שלי ( אבל אולי אני לא בודק נכון ). ביום שלישי אחרי שהאוטו התחמם במהלך נסיעה נסעתי למוסך מורשה פיאט בחיפה שם אמרו שהיה חסר לי מים , מילאו מים רגילים ומבדיקה שלהם אמרו שיש לי ראש מנוע. אמרתי להם שאני אחזור ונסעתי הבייתה. במהלך הנסיעה מהמוסך הבייתה האוטו לא התחמם. הגעתי הבייתה , הנעתי את האוטו בחנייה , נתתי גז בניוטרל ורציתי לראות אם האוטו יתחמם. מד החום בדיוק באמצע כמו שצריך ולא מתחמם. אין טחינה בשמן , פקק השמן נקי לחלוטין , מים לא נעלמים (ממה שראיתי) , אין מים או עשן לבן מהאגזוז כאשר מניעים. יומיים לאחר מכן , במהלך נסיעה של חברה שלי כאשר עצרה לתדלק מישהו אמר לה שנוזלים מים מקידמת האוטו. מילאה כליטר מים , ניסתה להמשיך לנסוע , ראתה שמחוג החום עוד שנייה בשלושת רבעי , עצרה בצד ומכאן גרר למוסך. הצעת מחיר וכו' וכו'.

עוד משהו שאני צריך לציין הוא שנדלקה נורת מנוע אדומה מספר פעמים בודדות ללא שום השפעה על הנסיעה. רק פעם אחת חברה שלי אמרה שנדלקה הנורה ולפתע הרגישה שאין גז והאוטו התכבה. לאחר מכן הניעה ונסעה הבייתה כרגיל. איני יודע אם זה קשור אבל רציתי לציין זאת.

תודה יאיר ודוד על העזרה. בכל מקרה, מחר על הבוקר אני מתקשר למוסך ומבקש הצעת מחיר מפורטת על כל החלפים והמחירים , פשוט המוסך כרגע בעכו ואני גר בנשר , ככה יצא.

נערך לאחרונה על ידי loki2d : 08-02-14 ב 18:37.
loki2d מנותק   הגב עם ציטוט