צפה בהודעה יחידה
ישן 07-02-14, 23:28   #27
yair791
Senior Member

הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
צטט:
במקור פורסם על ידי gibson9655 צפה בהודעה
למה שלא תחבר דיאגנוסטיקה ?
אתה יכול לעשות את זה באמצעים ביתיים (אבל דרוש כבל ELM327 ותוכנה) ואתה יכול לגשת לבעל מקצוע לקבל את פלט התקלות, לא חייב לתקן אצלו.
עדיף בשני סבבים - סבב ראשון לאפס את התקלות הקיימות (שיכול להיות שמכילות הסטוריה ארוכה מדי של תקלות לא קשורות לנוכחית) וסבב שני אחרי שתיסע והחיתוכים האלה יקרו.

משחק הניחושים והניסויים יכול להמשך על חשבונך עוד הרבה זמן.

davidmzr - פשוט תגיד לבחור לבוא לתקן אצלך, לא חבל על כל הסיבובים ?
אני לא מבין מה זו המיתקפה האישית הזו אין בהודעה שלו כל רצון למשוך אדם כזה או אחר לתקן אצלו בלי קשר שהוא תיקן להרבה חברי פורום כולל לי
צטט:
במקור פורסם על ידי davidmzr צפה בהודעה
נכון, משחק הניחושים והניסויים יכול להמשך על חשבונו עוד הרבה זמן.
אבל זכור שאתה זה שהתחלת במשחק הניחושים כאשר כתבת, "תתחיל בלהחליף אותם לחוטים רחבים יותר אם לא עשית את זה עד עכשיו."
לא בכול התקלות מחשב הבדיקה מצביע על הסיבה לתקלה.
דוד.
אין כל קשר בין עובי החוטים שהולכים מהצבר לאלטרנור לבעיה הנ"ל כיוון שמדובר על מצב בו או יש בעיה באספקת הדלק שניתן לבדוק ע"י חיבור שעון לחץ ואם יש שינוי בלחץ בזמן שיש נפילה של הטורים אז זו הבעיה או בעיה של אובדן ניצוץ דבר שניתן לבדוק גם בלי סורק תקלות ע"י בדיקה של כל החיישנים הקשורים בעזרת רב מודד בהתאם למגבלות היצרן
צטט:
במקור פורסם על ידי gibson9655 צפה בהודעה
דוד עזוב אותך

לבחור יש בעיה בא שאל בפורום אתה עונה לו בהתחכמויות
ובנינו , אתה לא באמת יודע מה הבעיה , אתה רק יכול לנחש אז בוא אל תשחק אותה מי התחיל ראשון.
.
אני לא רואה פה שום היתחקמויות של דוד הוא בסה"כ עונה תשובות בהתאם לשאלות שהבחור שואל פה ומספק את המידע הדרוש בהתאם לתאורים שניתנים אחרי הכל מאוד קשה לאבחן בעיה ולפתור אותה דרך המסך
הכי קל ישר להחליף חלקים ולבזבז כסף דבר שהרבה מוסכים בימנו עושים איך דוד הוא מאחרוני המכונאים בארץ שיש להם את היכולת לאבחן תקלה בין אם מדובר ברכב ישן או חדש מדובר באדם עם נסיון רב בתחום המכונאות זה לא סתם עוד ילד שיושב וזורק תשובות על סמך נסיונו הדל בתחום כי התקלה דומה למשהוא שהוא סבל ממנה
אני בתור טכנאי מזגנים ומקררים לא הולך ומחליף סתם חלקים וזורק השארות סתם באוויר אם יש בעיה אצל לקוח במזגן או במקרר יש צורת עבודה מסודרת לאיתור ופתרון תקלות שניתן לעשות גם אם הלקוח מיתקשר ואומר שהמקרר לא עובד ורק המנורה בפנים דולקת או המזגן לא מקרר או מחמם ולאיטים גם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להגיע לבית הלקוח